ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Καθάρισε» τον προπονητή της Βασιλείας ο ΠΑΟΚ!

«Καθάρισε» τον προπονητή της Βασιλείας ο ΠΑΟΚ!

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Βασιλείας αποτελεί ο Ραφαέλ Βικί, καθώς η αντίπαλος του ΠΑΟΚ στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League, ανακοίνωσε την λύση της συνεργασίας τους.

Ο 41χρονος τεχνικός «πλήρωσε το μάρμαρο» για τις κακές εμφανίσεις της Βασιλείας απέναντι σε Σεντ Γκάλεν και ΠΑΟΚ, με αποτέλεσμα η διοίκηση της ελβετικής ομάδας, να προχωρήσει στην λύση της συνεργασίας της με το νεαρό προπονητή.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση των Ελβετών, την θέση του Βικί, προσωρινά θα καλύψει ο Άλεξ Φράι, ο οποίος είναι προπονητής της U18 της Βασιλείας και αναμένεται να καθίσει στον πάγκο στα ματς με Ξαμάξ και ΠΑΟΚ.

Να σημειώσουμε ότι χθες τα ελβετικά ΜΜΕ, ξεκίνησαν την προπονητολογία για την αντίπαλο του ΠΑΟΚ, καθώς στο προσκήνιο ήρθε το όνομα του πρώην ομοσπονδιακού προπονητή της Αυστρίας, Μαρσέλ Κόλερ.

Στην ανακοίνωση της λύσης της συνεργασίας ανάμεσα στην Βασιλεία και τον Βικί, φιλοξενούνται και δηλώσεις του αθλητικού διευθυντή της ελβετικής ομάδας, Μάρκο Στρέλερ, που μεταξύ άλλων σημειώνει ότι τώρα θα πρέπει να δείξουν αντίδραση η παίκτες μέσα στο γήπεδο.

«Τώρα περιμένουμε θετική αντίδραση από την ομάδα και δυνατή θέληση για νίκη, για να πετύχουμε τους στόχους μας για φέτος. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Ραφαέλ Βικί για την συνεργασία μας και του εύχομαι καλή επιτυχία στη συνέχεια του ταξιδιού του», ανέφερε στη δήλωση του ο Στρέλερ.

Πηγή: sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία επισκέφθηκε τη Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top