ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Bild: «Φεύγει ο Σοιμπλε από ΥΠΟΙΚ, δέχθηκε πρόταση για Πρόεδρος Βουλής»

Bild: «Φεύγει ο Σοιμπλε από ΥΠΟΙΚ, δέχθηκε πρόταση για Πρόεδρος Βουλής»

Σύμφωνα με δημοσίευμα στην ιστοσελίδα της γερμανικής εφημερίδας Bild ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε δεν θα είναι και στο μέλλον Υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας, αλλά θα είναι ο νέος Πρόεδρος του γερμανικού Κοινοβουλίου.

Το δημοσίευμα αυτό σημειώνει –με βάση κύκλους του Χριστιανοδημοκρατικού κόμματος- πως η Άγκελα Μέρκελ παρακάλεσε τον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε να δεχθεί τη θέση του Προέδρου του Κοινοβουλίου και εκείνος δέχθηκε. Αναμένεται πως στη διάρκεια της σημερινής ημέρας ο Φόλκερ Κάουντερ, πρόεδρος της κοινοβουλευτικής ομάδας, θα κάνει επίσημη ανακοίνωση στους βουλευτές του κόμματος. Το νέο Κοινοβούλιο θα πρέπει να έχει συγκροτηθεί –μαζί με τον Πρόεδρο του μέχρι τις 24 Οκτωβρίου. Ο κ. Σόιμπλε είναι ο παλαιότερος εν ενεργεία Γερμανός πολιτικός, με θητεία 45 ετών. Από ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Tελικός Champions League: Η Βασίλισσα Ρεάλ απέκτησε το 15ο αστέρι της!

Tελικός Champions League: Η Βασίλισσα Ρεάλ απέκτησε το 15ο αστέρι της!

Η Ρεάλ Μαδρίτης επιβεβαίωσε γιατί είναι η βασίλισσα του παγκοσμίου ποδοσφαίρου. Η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι επικράτησε με 2-0 της Ντορντμουντ στον τελικό του Champions League και σήκωσε στον ουρανό του Γουέμπλεϊ το 15ο τρόπαιο της!

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top