ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

Αθωώθηκε ο σύζυγος της πρώην υπουργού του ΑΚΕΛ, Νίκος Χαραλάμπους – Κατέθεσε και ο Χάσικος

Αθωώθηκε ο σύζυγος της πρώην υπουργού του ΑΚΕΛ, Νίκος Χαραλάμπους – Κατέθεσε και ο Χάσικος

Αθωώθηκε από το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας, ο Νίκος Χαραλάμπους σύζυγος της πρώην υπουργού Εργασίας  του ΑΚΕΛ, Σωτηρούλας Χαραλάμπους.

Όπως σημειώνει δημοσίευμα της εφημερίδας «Πολίτης», ο κ. Χαραλάμπους βρισκόταν εδώ και χρόνια στο εδώλιο του κατηγορουμένου για υπόθεση που αφορούσε την αγορά τουρκοκυπριακών τεμαχίων στα Πολεμλίδια. Ο ίδιος κατηγορείτο ότι με ψευδείς παραστάσεις απέσπασε από τον επιχειρηματία Πιερή Χατζησωτηρίου ποσό των 10 χιλιάδων λιρών, υποσχόμενος ότι  θα τον βοηθούσε στη διαδικασία αγοράς τριών τεμαχίων. Ο κ. Χαραλάμπους κατά τον επίδικο χρόνο (2007) αναφέρει το δημοσίευμα, ήταν λειτουργός στο υπουργείο  Εσωτερικών. Ο δικαστής αθώωσε τον κατηγορούμενο, σημειώνοντας ότι υπήρχαν κενά και αντιφάσεις σε ουσιώδη σημεία της μαρτυρίας του επιχειρηματία Π. Χατζησωτηρίου. Στην δίκη καταλήγει το δημοσίευμα, κατέθεσε και ο πρώην υπουργός Εσωτερικών Σωκράτης Χάσικος. ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το ThemaOnline στην παρούσα στήλη κάνει ανασκόπηση του κυπριακού Τύπου και μόνο, αποδίδοντας δημοσιεύματα εντύπων, τα οποία και επικαλείται.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Περιμένοντας την έκθεση Ολγκίν - Σε τεντωμένο σχοινί οι ισορροπίες

Περιμένοντας την έκθεση Ολγκίν - Σε τεντωμένο σχοινί οι ισορροπίες

Αναχωρώντας από την Κύπρο την περασμένη εβδομάδα η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν, έστειλε σαφή μηνύματα και προς τις δύο πλευρές την ε/κ και την τ/κ για να κάνουν βήματα έτσι ώστε να κινηθεί η διαδικασία στο κυπριακό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top