ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Δουλεύουμε πολύ σκληρά και είμαι πολύ χαρούμενος» (video)

«Δουλεύουμε πολύ σκληρά και είμαι πολύ χαρούμενος» (video)

Ο κεντρικός αμυντικός που ακούει στο όνομα Ντουγκλάο, στον χθεσινοβραδινό (28/10) αγώνα της Ομόνοιας με την Ανόρθωση ήταν ο “λυτρωτής” της “Κυρίας” καθώς με το γκολ που σημείωσε στο 90’+6 έδωσε τον βαθμό της ισοπαλίας στην ομάδα του την κράτησε για άλλη μια αγωνιστική αήττητη.

Ο Βραζιλιάνος μπακ μετά το πέρας του παιχνιδιού στο ΓΣΠ μίλησε στην μεικτή ζώνη και αναφέρθηκε, για το παιχνίδι με την Ομόνοια, για  το ότι η Ανόρθωση παραμένει αήττητη με την συμπλήρωση των 10 πρώτων αγωνιστικών και τέλος δεν παρέλειψε να κάνει και το σχόλιο του για τον κόσμο της Βαρωσιώτικης ομάδας.

Δείτε όλα όσα δήλωσε ο σέντερ μπακ της Ανόρθωσης:

 Το σχόλιο του για το παιχνίδι με την Ομόνοια; «Η αίσθηση που έχω είναι ότι στο πρώτο ημίχρονο η Ανόρθωση έκανε πολύ καλό ματς. Είχαμε δύο ξεκάθαρες ευκαιρίες για να σκοράρουμε και να σκοτώσουμε το παιχνίδι όμως δεν τα καταφέραμε. Μετά έπαιξε και ο αντίπαλος πιο καλά, προσπαθήσαμε, παλέψαμε και στο τέλος έληξε το ματς ισόπαλο».

Σε άλλο ένα παιχνίδι ο Ντουγκλάο προωθήθηκε σε θέση φορ. Αν αυτό το δουλεύει στις προπονήσεις: «Ναι το δουλεύουμε στην προπόνηση, μου μιλά ο προπονητής και όταν είναι δυνατό κάποιες φορές το κάνω στα παιχνίδια όταν πάρω άδεια από τον Ρόνι Λέβι. Αυτό έκανα στο σημερινό ντέρμπι. Μου είπε ο κόουτς να προωθηθώ και είδαμε τι έγινε.

Για το ότι η Ανόρθωση παραμένει αήττητη φεύγοντας αλώβητη από ακόμα ένα ντέρμπι; «Η Ανόρθωση προχωρά βήμα με βήμα. Σίγουρα κάναμε και κάποια λάθη στα τελευταία παιχνίδια. Στο παιχνίδι με την Ομόνοια θα μπορούσαμε στο πρώτο ημίχρονο να προηγηθούμε. Γενικά όμως δουλεύουμε πολύ σκληρά και είμαι πολύ χαρούμενος με την δουλειά που κάνουμε».

Το μήνυμα του στον κόσμο που βρέθηκε στο ΓΣΠ δυναμικά και έμεινε μέχρι τέλους: «Ο κόσμος έρχεται πάντα στο γήπεδο όχι μόνο απόψε. Υποστηρίζουν την ομάδα, πιστεύουν στην ομάδα. Αυτοί μας δίνουν την δύναμη, είναι ο 12ο μας παίκτης και το ευχαριστώ πάρα πολύ».

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: Προανήγγειλε ενίσχυση πολιτικών για πολύτεκνους - «Θα είμαστε πάντοτε στο πλευρό σας»

ΠτΔ: Προανήγγειλε ενίσχυση πολιτικών για πολύτεκνους - «Θα είμαστε πάντοτε στο πλευρό σας»

Την ενίσχυση πολιτικών για πολύτεκνους προανήγγειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την διάρκεια ομιλίας του στη Γιορτή της Πολύτεκνης Μάνας στη Λευκωσία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top