ΠΑΡΑ-THEMA

Κράζουν οι συμπατριώτες του τον Τούρκο παραγωγό του Survivor για τον τελικό στην Κύπρο – Τι του καταλογίζουν και έγιναν έξαλλοι;

Κράζουν οι συμπατριώτες του τον Τούρκο παραγωγό του Survivor για τον τελικό στην Κύπρο – Τι του καταλογίζουν και έγιναν έξαλλοι;

Πρόσφατα είχαμε δει στο Survivor το αγώνισμα για την Ελληνοτουρκική φιλία με τους παίκτες των δύο χωρών να δίνουν «μάχη» για την νίκη και στη συνέχεια να διασκεδάζουν σε ένα κοινό δείπνο με φαγητό και μουσική.

Ο Τούρκος παραγωγός Ατσούν Ιλίτσαλι μίλησε μάλιστα για αυτή την περιβόητη Ελληνοτουρκική φιλία γνωρίζοντας ότι και δύο παίκτες του Survivor κατάγονται από την Κύπρο. Ο λόγος για τον Γιάννη Σπαλιάρα και τον Μάριο-Πρίαμο Ιωαννίδη.

Κυκλοφόρησε έντονα στην Κύπρο τις τελευταίες ώρες ότι ο τελικός του Τουρκικού Survivor θα γίνει στην κατεχόμενη πατρίδα μας περί τα τέλη Ιουνίου, κάτι μάλιστα που έγινε και την περσινή χρονιά με τον λεγόμενο «υπουργό Τουρισμού» να συγχαίρει τον κ. Ιλίτσαλι για την κίνηση του αυτή και να τον τιμά με πλακέτα.

Ο τελικός (εκτός συγκλονιστικού απροόπτου) θα γίνει και φέτος στο νησί μας, ωστόσο υπάρχει σκληρή κριτική στο πρόσωπο του Τούρκου παραγωγού για κάποιες κινήσεις του που εκνεύρισαν αρθρογράφους στην Τουρκία

Συγκεκριμένα όπως αναφέρεται, παρά το γεγονός ότι ο Ακούν έδωσε το «πράσινο φως» ώστε να γίνουν οι τελικοί στην κατεχόμενη Βοκολίδα, σε ένα ξενοδοχείο πολυτελέστατο με τεράστιες εκτάσεις, ο ίδιος στις δηλώσεις του δεν αναφέρθηκε ποτέ σε «Τουρκική Δημοκρατία της Βορείου Κύπρου»

Μάλιστα αναφέρουν ότι και στην παραγωγή δόθηκαν οδηγίες ώστε οι διαγωνιζόμενοι να είναι προσεκτικοί όταν αναφέρονται στον τελικό λέγοντας απλά «Κibris» και όχι οτιδήποτε άλλο.

Καταλογίζουν λοιπόν στον Ιλίτσαλι «λεπτή διπλωματία» καθώς ξέρει ότι το τηλεοπτικό προϊόν του Surivor «πουλά τρελά» σε Κύπρο και Ελλάδα και «δεν θέλει παίρνοντας θέση και στηρίζοντας το ψευδοκράτος να διαταραχθούν οι σχέσεις του με τους γείτονες» σημειώνουν χαρακτηριστικά.

Σ.Σ

Image result for acun ilicali

Δείτε εδώ ένα απο τα δημοσιεύματα

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top