ΠΑΡΑ-THEMA

Αφιέρωμα Παγκόσμιας Ένωσης Ποδοσφαιριστών στον παικταρά που «υπερίπταται στην Κύπρο»! – VIDEO

Αφιέρωμα Παγκόσμιας Ένωσης Ποδοσφαιριστών στον παικταρά που «υπερίπταται στην Κύπρο»! – VIDEO

Η Παγκόσμια Ένωση Ποδοσφαιριστών (FIFPro) κάνει αφιέρωμα στον άσο του ΑΠΟΕΛ Πιέρο Σωτηρίου. Αφορμή, ασφαλώς, οι ετήσιες βραβεύσεις του Παγκύπριου Σύνδεσμου Ποδοσφαιριστών, στις οποίες έλαμψε ο 24χρονος στράικερ.

Ο τίτλος του ιδιαίτερα τιμητικού δημοσιεύματος για τον Κύπριο διεθνή αναφέρει: «Ο Σωτηρίου υπερίπταται στην Κύπρο».

Και συνεχίζει: «Ο Πιέρος Σωτηρίου πήρε τον τίτλο του πολυτιμότερου παίκτη στην Κύπρο μετά από μια αστρονομική σεζόν στην οποία πέτυχε πάνω από 20 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις.

Ο 24χρονος με το φονικό τελείωμα έβαλε τον ΑΠΟΕΛ Λευκωσίας πολύ κοντά στον πέμπτο συνεχόμενο τίτλο πρωταθλήματος, που μπορεί να οριστικοποιηθεί αύριο.

Ο Σωτηρίου που έχει συμφωνήσει με την δανέζικη υπεδύναμη FC Κοπεγχάγη, πήρε το βραβείο του στην τελετή χθες τη νύχτα που είχε ως οικοδεσπότη την κυπριακή ένωση ποδοσφαιριστών (PASP)».

Ο υπεύθυνος του γραφείου Τύπου της FIFPro παρουσιάζει στη συνέχεια video του Κύπριου άσου, αλλά και όλους όσοι τιμήθηκαν στις βραβεύσεις του ΠΑ.Σ.Π. που πραγματοποιήθηκαν το βράδυ της Πέμπτης (11/05/2017) στο Royal Hall.

ΜακΦαν

Δείτε το VIDEO:

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μεγάλο Σάββατο: Το τέλος των Παθών – Τα μεσάνυχτα η Ανάσταση του Κυρίου

Άγιος Φως: Θαύμα ή τελετή - Θεολόγος εξηγεί στο «Τ»

Σε «έξαρση» ο παρβοϊός πανευρωπαϊκά: Πρέπει να ανησυχούμε; Τι είναι και ποια τα συμπτώματα - Απαντά στο «Τ» ο Δρ. Καραγιάννης

Ήρθε Πάσχα, κατεβαίνω… χωριό – Ψήνουν σούβλες και παίζουν παραδοσιακά παιχνίδια – Δείτε εκδηλώσεις σε όλη την Κύπρο

Η σκηνή της Ανάστασης του «Ιησού από τη Ναζαρέτ» που κόπηκε στο μοντάζ - Η εξήγηση του Φράνκο Τζεφιρέλι - Δείτε βίντεο

Φειδίας Παναγιώτου: Το βίντεο με τον ιερέα πατέρα του να φέρνει το μήνυμα της Πρώτης Ανάστασης – Το στοίχημα για το «εκατοστάρι»



ΥΠΕΞ: «Αταλάντευτα μέσα στο πλαίσιο του ΣΑ ΟΗΕ για το Κυπριακό»

ΥΠΕΞ: «Αταλάντευτα μέσα στο πλαίσιο του ΣΑ ΟΗΕ για το Κυπριακό»

Την αταλάντευτη θέση της Κυπριακής Δημοκρατίας για λύση που θα κινείται απολύτως μέσα στο πλαίσιο του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ για διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία με πολιτική ισότητα και με πεδίο εκκίνησης των συνομιλιών το σημείο ωρίμανσης στο Κρανς Μοντανά, υπογράμμισε ο Υπουργός Εξωτερικών της Κύπρου Κωνσταντίνος Κόμπος, σε συνέντευξή του στα ΝΕΑ που δημοσιεύτηκε την Παρασκευή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top