LIFESTYLE

Η κουκλάρα Κύπρια χορεύτρια που θα «τρελάνει» το So You Think You Can Dance – Κόρη πασίγνωστου συμπατριώτη μας - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Η κουκλάρα Κύπρια χορεύτρια που θα «τρελάνει» το So You Think You Can Dance – Κόρη πασίγνωστου συμπατριώτη μας - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Πρεμιέρα κάνει το βράδυ της Παρασκευής 21/4 το So you think you can Dance ύστερα από 8 χρόνια «απουσίας» από τους τηλεοπτικούς δεκτές. Οι συμμετοχές ήταν πάρα πολλές, ο ανταγωνισμός μεγάλος και το τελικό αποτέλεσμα αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον.

Αρκετοί ήταν και οι Κύπριοι που κυνήγησαν το όνειρο τους μέσω του διαγωνιστικού σόου όμως μια 22χρονη από τo Παραλίμνι ξεχωρίζει τόσο με το ταλέντο της όσο και με την ομορφιά της.

Ο λόγος για την 22χρονη Αδαμαντίνη Κοσμά η οποία έχει όλα τα φόντα για διάκριση. Η νεαρή χορεύτρια με αρκετές επιτυχίες στο ενεργητικό της, έχει αρχίσει ήδη να διδάσκει χορό ενώ στο παρελθόν είχε κερδίσει υποτροφίες για το opus ballet στην Ιταλία αλλά και για το Russian London school of ballet στο Λονδίνο.

Η αγάπη της για τον χορό την «έσπρωξε» και στο So You Think You can Dance στο οποίο δεν γνωρίζουμε αν καταφέρει να περάσει στα live, αυτό που είναι σίγουρο όμως είναι ότι το μέλλον της ανήκει.

 

Αν μάλιστα σας λέει κάτι το επώνυμο Κοσμά, σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδα μας πρόκειται για την κόρη του Κύπριου προπονητή Γιώργου Κοσμά και αδελφή του ποδοσφαιριστή της ΕΝΠ Λοΐζου Κοσμά.

 

Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες η 22χρονη χορεύτρια πέραν από το ταλέντο της στο χορό είναι και μια πανέμορφη κοπέλα που σίγουρα θα συζητηθεί τους επόμενους μήνες.

Στ.Σ

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:

 

 

 

 

Image may contain: 1 person, sitting and outdoor

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Σεξ στην παραλία: Η «καλοκαιρινή» φαντασίωση - Πόσο επικίνδυνο είναι τελικά;

4+1 παραμυθένιοι έρωτες που γεννήθηκαν στα γυρίσματα τηλεοπτικών σειρών

Αυτισμός: Απλό τεστ υπόσχεται διάγνωση σε μωρά κάτω των επτά μηνών

Είναι υποχρεωτικό να καταβάλλει ένας εργοδότης 13ο και 14ο μισθό;

Η στιγμή της κατάρρευσης του τριώροφου κτιρίου στην Κωνσταντινούπολη - Η στιγμή της κατάρρευσης του τριώροφου κτιρίου στην Κωνσταντινούπολη - Ένας νεκρός και επτά τραυματίες - Δείτε βίντεο

Κλεοπάτρα Αδάμου: Η 24χρονη αδερφή της Ήβης είναι μία κούκλα και έχει ταλέντο στη μουσική



Λετυμπιώτης για Κυπριακό: «Διαβεβαιώνουμε ότι δεν υπάρχει μεγαλύτερη έγνοια»

Λετυμπιώτης για Κυπριακό: «Διαβεβαιώνουμε ότι δεν υπάρχει μεγαλύτερη έγνοια»

«Διαβεβαιώνουμε τον κυπριακό λαό ότι δεν υπάρχει μεγαλύτερη έγνοια από την επίλυση του Κυπριακού, του ύψιστου εθνικού ζητήματος και θα συνεχίσουμε να καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να μπορέσουν να υπάρξουν εξελίξεις», είπε σήμερα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top