LIFESTYLE

Νέο ζευγάρι στη Showbiz: «Σκόραρε» στην καρδιά της σέξι τραγουδίστριας ο πρώην ποδοσφαιριστής του Άρη!

Νέο ζευγάρι στη Showbiz: «Σκόραρε» στην καρδιά της σέξι τραγουδίστριας ο πρώην ποδοσφαιριστής του Άρη!

Καινούργια αρχή με νέα ομάδα και φρέσκο έρωτα! Το 2017 μπήκε με τους καλύτερους οιωνούς για τον πρώην ποδοσφαιριστή του Αρη Λεμεσού Νίκο Παντίδο. Ο 26χρονος ποδοσφαιριστής μπορεί να έφυγε πρόσφατα από την Κύπρο υπέγραψε όμως συμβόλαιο με τον ΟΦΗ νησί καταγωγής και της συντρόφου του!

Φαίνεται πως η Κρήτη τού πάει πολύ, αφού από το Ηράκλειο έλκει την καταγωγή της και η μελαχρινή γυναίκα που μπήκε στη ζωή του ποδοσφαιριστή πριν από τρεις μήνες, κάνοντας την καρδιά του να χτυπήσει και πάλι στον ρυθμό του έρωτα.

Το όνομά της είναι Μαρία Κορέλλι, είναι επαγγελματίας τραγουδίστρια και το 2015 είχε δοκιμάσει την τύχη της στον δεύτερο κύκλο του «The Voice», που πρόβαλλε τότε ο ΑΝΤ1. Η όμορφη Μαρία είναι ιδιαίτερα γνωστή στην Κύπρο τόσο μέσα από τη συμμετοχή της στο φιλανθρωπικό σόου του Mega DanSing For You όσο και με τη συμμετοχή της για δύο χρονιές στο νυχτερινό μαγαζί «Nοtes» στη Λεμεσό.

Φέτος τραγουδάει στο Posidonio, στο σχήμα του Γιάννη Πλούταρχου και της Πέγκυς Ζήνα. Με τον Νίκο Παντίδο γνωρίστηκε στους κόλπους μιας κοινής παρέας και το φλερτ υπήρξε αμοιβαίο από την αρχή.

Πριν από λίγες μέρες όπως γράφει η Espresso οι δυο τους μοιράστηκαν την πρώτη κοινή φωτογραφία τους στα social media, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες η Μαρία μέχρι πρότινος έκανε σύντομα ταξίδια στην Κύπρο ώστε να βρίσκεται δίπλα στον αγαπημένο της που αγωνιζόταν στην ομάδα του Άρη Λεμεσού.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Εντοπίστηκαν τα συντρίμμια του ελικοπτέρου του Ιρανού προέδρου - «Δεν υπάρχει ίχνος ζωής»

«Πρωτοβουλίες Νέων»: «Άδειασε» το ταμείο - Μεγάλος ο όγκος των αιτήσεων – Χρειάζεται ενίσχυση του κονδυλίου

Ξενοδοχεία: Έτσι κατέληξε χωρίς άδεια λειτουργίας το 93% - Οι λόγοι καθυστέρησης και οι εκτιμήσεις για τον τουρισμό φέτος το καλοκαίρι

Δεν φεύγει η σκόνη από την ατμόσφαιρα - Μέχρι πού θα φτάσει ο υδράργυρος σήμερα



Ιράν: Νεκρός ο πρόεδρος Ραϊσί και ο υπουργός Εξωτερικών - Το ανακοίνωσε η κρατική τηλεόραση της χώρας

Ιράν: Νεκρός ο πρόεδρος Ραϊσί και ο υπουργός Εξωτερικών - Το ανακοίνωσε η κρατική τηλεόραση της χώρας

Τον θάνατο του προέδρου του Ιράν, Εμπραχίμ Ραϊσί και του υπουργού Εξωτερικών της χώρας, Χουσέιν Αμιραμπντολαχιάν, ανακοίνωσε η κρατική τηλεόραση της χώρας λίγη ώρα μετά τον εντοπισμό των συντριμμιών του ελικοπτέρου στο οποίο επέβαιναν και το οποίο συνετρίβη το απόγευμα της Κυριακής.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top