ΠΑΡΑ-THEMA

ΚΥΠΡΟΣ 2016 : Η φωτογραφία που έγινε viral στα social media και η επιβεβαίωση για το «κατούρημα του στρούθου»! - ΦΩΤΟ & VIDEO

ΚΥΠΡΟΣ 2016 : Η φωτογραφία που έγινε viral στα social media και η επιβεβαίωση για το «κατούρημα του στρούθου»! - ΦΩΤΟ & VIDEO

Μια εικόνα, χίλιες λέξεις! Αυτή η φράση ταιριάζει γάντι στην εικόνα που κάνει τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες στα social media.

Το ξαφνικό μπουρίνι στην πόλη της Λεμεσού το μεσημερι της Δευτέρας 05/12, μετέτρεψε αρκετές περιοχές σε «Βενετία». Αυτό μάλιστα δεν το λέμε εμείς άλλα οι φωτογραφίες που δημοσιεύονται τις τελευταίες ώρες στα social media.

Συγκεκριμένα, ένα 15λεπτό βροχής, ήταν αρκετό για να μετατρέψει την περιοχή του Αγίου Νικολάου σε ποτάμι. Χαρακτηριστικό είναι και το γεγονός πως οι πολίτες που ήταν στην περιοχή, ανέβηκαν στο παγκάκι της στάσης, έτσι ώστε να «σωθούν» από τα νερά.

Και εδώ να θυμίσουμε άλλη μια φράση που έχει ειπωθεί πολλές φορές από όλους μας που όμως χαρακτηρίζει την κατάσταση και αποδίδει πλήρως την εικόνα! Και φυσικά δεν είναι άλλη από την ατάκα του πολίτη στην Λάρνακα το 2011 όταν η πόλη του Ζήνωνα είχε βουλιάξει για τα καλά στα νερά.

Όπως είπε και άνθρωπος «να κατουρήσει ο στρούθος, πνιουντε ούλλοι».

Τελικά, αυτό δεν ισχύει μόνο στη Λάρνακα αλλά και για πολλές άλλες περιοχές της Κύπρου αφού το θέμα των ομβρίων υδάτων «μπάζει νερά από παντού».

Ι.Μ.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απειλητικά emails στάλθηκαν και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες - Τι αναφέρει η Αστυνομία

«Πρωτοβουλίες Νέων»: «Άδειασε» το ταμείο - Μεγάλος ο όγκος των αιτήσεων – Χρειάζεται ενίσχυση του κονδυλίου

Ξενοδοχεία: Έτσι κατέληξε χωρίς άδεια λειτουργίας το 93% - Οι λόγοι καθυστέρησης και οι εκτιμήσεις για τον τουρισμό φέτος το καλοκαίρι

Επεισοδιακή καταδίωξη στην Πάφο - Τον τσάκωσαν «φτιαγμένο» και με χιλιάδες ευρώ στην κατοχή του

Εντοπισμός ανθρώπινου ποδιού: Φαίνεται να ανήκει σε άνδρα και να ξεβράστηκε από τη θάλασσα - Επαναρχίζουν οι έρευνες

Ανάλυση Guardian: Η επόμενη δύσκολη μέρα για το Ιράν μετά τον θάνατο του Ραϊσί



Δυο ώρες διήρκησε η συνάντηση ΠτΔ με Κινέζο Πρέσβη για διαφορές με CPP Metron

Δυο ώρες διήρκησε η συνάντηση ΠτΔ με Κινέζο Πρέσβη για διαφορές με CPP Metron

Δύο ώρες διήρκησε η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Κινέζο Πρέσβη Λιου Γιαντάο αναφορικά με τις διαφορές μεταξύ της Κυπριακής Δημοκρατίας και της κοινοπραξίας CPP Metron για τα έργα που θα επιτρέψουν την έλευση του φυσικού αερίου στην Κύπρου. Στην συνάντηση συμμετείχε και ο Υπουργός Ενέργειας Γιώργος Παπαναστασίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top