ΠΑΡΑ-THEMA

Απίστευτο και όμως πραγματικό: Συνέλαβαν πεζούνι για απειλητικό μήνυμα

Απίστευτο και όμως πραγματικό: Συνέλαβαν πεζούνι για απειλητικό μήνυμα

Υπό κράτηση πεζούνι που συνελήφθη να μεταφέρει απειλητικό μήνυμα.

Αν και η είδηση δεν είναι κυπριακή μας προκάλεσε τρομερή εντύπωση. 

Συνέλαβαν περιστέρι λέει στην Ινδία, που προερχόταν από το Πακιστάν, καθώς μετέφερε απειλητικό μήνυμα προς τον πρωθυπουργό της Ινδίας. Το εξωφρενικό της όλης κατάστασης είναι ότι ακόμα το περιστέρι βρίσκεται υπό κράτηση! 

Το μήνυμα ήταν γραμμένο στα Ουρντού, μία γλώσσα που ομιλείται στο Πακιστπάν, και ανέφερε: «Μόντι Τζι, μην θεωρείς πως είμαστε ίδιοι, όπως κατά τη διάρκεια του 1971 (πόλεμος Ινδίας-Πακιστάν). Τώρα κάθε παιδί είναι έτοιμο να πολεμήσει εναντίον της Ινδίας».
Το περιστέρι συνελήφθη από τους συνοριοφύλακες της χώρας σύμφωνα με τους Times της Ινδίας και βρίσκεται υπό κράτηση. 

Ωστόσό, δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο μεταξύ των δύο χωρών καθώς παρόμοια μηνύματα είχαν σταλεί και προηγουμένως σε μπαλόνια, ενώ ακόμη ένα περιστέρι με κομμάτι χαρτί και μερικές λέξεις βρέθηκε σε άλλη περιοχή τον Σεπτέμβριο. 

ΥΓ: Πάντως η Κυπριακή Δημοκρατία θα μπορούσε να πάρει ένα-δυο παραδείγματα από την Ινδία, καθώς εμείς εδώ δεν καταφέρνουμε να συλλάβουμε αυτούς που έχουν ρημάξει το κράτος τόσα χρόνια, ενώ κάποιοι άλλοι, δήθεν υπανάπτυκτοι, επιτυγχάνουν μέχρι και πεζούνια να θέσουν υπό κράτηση… 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

Η Κυβέρνηση επενδύει στην ΕΕ για οριστική διευθέτηση του Κυπριακού, ενόψει και του τραγικού ορόσημου των 50 χρόνων της τουρκικής κατοχής επί του εδάφους της Κυπριακής Δημοκρατίας, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τον χαιρετισμό του στα εγκαίνια της περιηγητικής έκθεσης φωτογραφίας του Γραφείου Τύπου και Πληροφοριών με θέμα «20 χρόνια Κύπρος – ΕΕ».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top