ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Ένωση Καταναλωτών: «Κοροϊδία η μείωση του ενός σεντ στα καύσιμα»

Ένωση Καταναλωτών: «Κοροϊδία η μείωση του ενός σεντ στα καύσιμα»

Για κοροϊδία και εμπαιγμό κάνει λόγο η Παγκύπρια Ένωση Καταναλωτών και Ποιότητας Ζωής σε σχέση με τις μειώσεις κατά ένα σεντ, στις οποίες προέβησαν την περασμένη βδομάδα κάποιες από τις εταιρείες καυσίμων.

Σχετική ανακοίνωση αναφέρει ότι μετά τις τελευταίες αυξήσεις που έγιναν πριν περίπου δυο μήνες, οι τιμές διεθνώς μειώθηκαν σημαντικά, κάτι που θα δικαιολογούσε σταδιακά περισσότερες μειώσεις «αν βέβαια ακολουθείτο η τακτική με την οποία αντίστοιχα τις ανεβάζουν».

Το τελευταίο διάστημα, προστίθεται, η τιμή του πετρελαίου μπρεντ καθηλώθηκε στα 42-43 δολάρια, με την Παγκύπρια Ένωση Καταναλωτών και Ποιότητας Ζωής να εκτιμά ότι η μείωση θα αντιστοιχούσε περίπου σε συνολικές μειώσεις στις λιανικές τιμές στις αντλίες, της τάξης των 5-7 σεντ ανά λίτρο.

Η Ένωση ζητά τέλος «εξηγήσεις» γιατί δεν έχει αλλάξει τίποτε ως προς τη διαμόρφωση των λιανικών τιμών και διερωτάται αν θα ανακοινωθεί στο άμεσο μέλλον σημαντική μείωση στον φόρο κατανάλωσης.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απειλητικά emails στάλθηκαν και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες - Τι αναφέρει η Αστυνομία

«Πρωτοβουλίες Νέων»: «Άδειασε» το ταμείο - Μεγάλος ο όγκος των αιτήσεων – Χρειάζεται ενίσχυση του κονδυλίου

Ξενοδοχεία: Έτσι κατέληξε χωρίς άδεια λειτουργίας το 93% - Οι λόγοι καθυστέρησης και οι εκτιμήσεις για τον τουρισμό φέτος το καλοκαίρι

Επεισοδιακή καταδίωξη στην Πάφο - Τον τσάκωσαν «φτιαγμένο» και με χιλιάδες ευρώ στην κατοχή του

Εντοπισμός ανθρώπινου ποδιού: Φαίνεται να ανήκει σε άνδρα και να ξεβράστηκε από τη θάλασσα - Επαναρχίζουν οι έρευνες

Ανάλυση Guardian: Η επόμενη δύσκολη μέρα για το Ιράν μετά τον θάνατο του Ραϊσί



Δυο ώρες διήρκησε η συνάντηση ΠτΔ με Κινέζο Πρέσβη για διαφορές με CPP Metron

Δυο ώρες διήρκησε η συνάντηση ΠτΔ με Κινέζο Πρέσβη για διαφορές με CPP Metron

Δύο ώρες διήρκησε η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Κινέζο Πρέσβη Λιου Γιαντάο αναφορικά με τις διαφορές μεταξύ της Κυπριακής Δημοκρατίας και της κοινοπραξίας CPP Metron για τα έργα που θα επιτρέψουν την έλευση του φυσικού αερίου στην Κύπρου. Στην συνάντηση συμμετείχε και ο Υπουργός Ενέργειας Γιώργος Παπαναστασίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top