ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Mε τέτοιο καιρό θα κάνουμε Πάσχα! Διαβάστε τι προβλέπει η μετεωρολογική υπηρεσία

Mε τέτοιο καιρό θα κάνουμε Πάσχα! Διαβάστε τι προβλέπει η μετεωρολογική υπηρεσία

Ασθενής χαµηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Το βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα καταστούν σταδιακά κυρίως βορειοδυτικοί, ασθενείς 3 αλλά παροδικά µέχρι µέτριοι 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη στα δυτικά αλλά στα υπόλοιπα παράλια θα καταστεί σταδιακά ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 13 βαθµούς στο εσωτερικό, τα νότια και ανατολικά παράλια, στους 15 στα υπόλοιπα παράλια και στους 8 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά παροδικά θα παρατηρούνται αυξηµένες ψηλές νεφώσεις. Οι άνεµοι θα πνέουν αρχικά µεταβλητοί, ασθενείς 3 µποφόρ για να καταστούν µέχρι το απόγευµα νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι 3 µε 4 µποφόρ αλλά παροδικά στα νότια παράλια, µέχρι ισχυροί 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι γενικά λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 29 βαθµούς στο εσωτερικό, στους 24 στα δυτικά, γύρω στους 26 στα υπόλοιπα παράλια και στους 19 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο βράδυ ο καιρός θα παραµείνει κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και στα βόρεια παράλια νοτιοανατολικοί, ασθενείς 3 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Το Σάββατο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά παροδικά θα παρατηρούνται αυξηµένες µέσες και ψηλές νεφώσεις. Στην ατµόσφαιρα πιθανό να αιωρείται και αραιή σκόνη.

Την Κυριακή του Πάσχα και τη ∆ευτέρα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Στην ατµόσφαιρα θα παρατηρείται κατά διαστήµατα αραιή σκόνη. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει σταδιακά άνοδο.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοσκόπηση Sigma: «Κονταροχτυπιούνται» ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ- Ποια πρόσωπα προηγούνται στις Ευρωεκλογές και Δημοτικές

Δημοσκόπηση Sigma: «Κονταροχτυπιούνται» ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ- Ποια πρόσωπα προηγούνται στις Ευρωεκλογές και Δημοτικές

Την τελευταία του Δημοσκόπηση για τις εκλογές της 9ης Ιουνίου, παρουσίασε το βράδυ της Πέμπτης 30 Μαΐου η τηλεόραση Sigma, στο πλαίσιο της εκπομπής «Χωρίς Περιστροφές».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top