ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Αγία Νάπα: Ξάφρισαν τηλεοράσεις μεγάλης αξίας από ξενοδοχείο

Αγία Νάπα: Ξάφρισαν τηλεοράσεις μεγάλης αξίας από ξενοδοχείο

Συνολικά 36 τηλεοράσεις η αξία των οποίων ανέρχεται στα 5,400 ευρώ κλάπηκαν από ξενοδοχείο που βρίσκεται στην Αγία Νάπα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, καταγγέλθηκε στο ΤΑΕ Αμμοχώστου από 65χρονο Διευθυντή ξενοδοχείου που βρίσκεται στην Αγία Νάπα, ότι κλάπηκε αριθμός τηλεοράσεων από το ξενοδοχείο.

Τη σκηνή επισκέφθηκε μέλη του ΤΑΕ Αμμοχώστου και από εξετάσεις που διενήργησαν διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για διάρρηξη που διαπράχτηκε μεταξύ των ημερομηνιών 22 /02 - 01/03/2016 και μεταξύ των ωρών 15:30 - 11:00 το βράδυ.  

Από το ξενοδοχείο κλάπηκαν 36 τηλεοράσεις μάρκας philips, 32 ιντσών μαύρου χρώματος, η αξία των οποίων ανέρχεται στα 5,400 ευρώ.
Από την σκηνή παραλήφθηκαν διάφορα τεκμήρια για επιστημονικές εξετάσεις.

Στο ξενοδοχείο υπάρχει ασφάλεια έναντι κλοπής και κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης το οποίο όμως βρισκόταν εκτός λειτουργίας. Στο χώρο δεν υπάρχει εγκατεστημένο σύστημα συναγερμού.

Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Αμμοχώστου. 

ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top