ΚΟΣΜΟΣ

Video: Έβγαλαν τα ρούχα τους για την... οδική ασφάλεια!

Video: Έβγαλαν τα ρούχα τους για την... οδική ασφάλεια!

Ένα πρωτοποριακό τρόπο σκέφτηκαν Ρώσοι ακτιβιστές για να προωθήσουν την οδική ασφάλεια και συγκεκριμένα τη συμμόρφωση οδηγών στα όρια ταχύτητας. Σέξι τρόπο.

Αφού λοιπόν τα μέλη της οργάνωσης “Auto Run” είδαν πως η παραδοσιακές προσπάθειες τους δεν απέδιδαν καρπούς, έβαλαν λοιπόν γοητευτικές παρουσίες με σέξι εσώρουχα και γυμνά στήθη σε δημόσια θέα, να κρατούν ταμπέλες με τα όρια ταχύτητας στον αυτοκινητόδρομο M7.

Αυτό στην περιοχή Βολοντάρσκι όπου ουδείς συμμορφωνόταν με τον κώδικα οδικής κυκλοφορίας, μειώνοντας ταχύτητα κατά τη διέλευση από τη κατοικημένη αυτή περιοχή. Οι… ακτιβίστριες λοιπόν, τόνιζαν με τον τρόπο τους στους οδηγούς τα όρια ταχύτητας των 60 και 40 km/h. Μάλιστα, όπως αναφέρει το carscoops επικαλούμενο το ρωσικό kp.ru, έστω και για τους… λάθος λόγους, οι οδηγοί εκείνη την ημέρα συμμορφώθηκαν στη σήμανση για τα όρια ταχύτητας.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ανεβαίνει ξανά η θερμοκρασία... παρέα με τη σκόνη - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού

Επιβραδύνεται η αύξηση της τιμής του καφέ στην ΕΕ – Τι ισχύει για την Κύπρο

Κύπρια επαγγελματίας Feng Shui μιλά στο «Τ»: Τα μυστικά για την καλή ενέργεια και εκείνοι που «αναγκάστηκαν» να αλλάξουν σπίτι

Κρανίο που ανήκει σε πλάσμα βάρους 40 τόνων ξεβράστηκε σε παραλία στις ΗΠΑ



Ευρωεκλογές: Σε διάταξη μάχης τα κόμματα - Το στοίχημα, οι επιθέσεις και η μέτρια προεκλογική εκστρατεία

Ευρωεκλογές: Σε διάταξη μάχης τα κόμματα - Το στοίχημα, οι επιθέσεις και η μέτρια προεκλογική εκστρατεία

Όσο πλησιάζουμε στις Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου, τα κόμματα βρίσκονται σε διάταξη μάχης για να φτάσουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Με κινήσεις εντυπωσιασμού και δηλώσεις, οι ηγεσίες των κομμάτων τρέχουν στη μάχη των ευρωεκλογών έχοντας ως πρώτιστο μέλημα τους, τη συσπείρωση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top