ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Με το δεξί άρχισαν το 2016 οι αιτήσεις εγγραφής νέας εταιρείας

Με το δεξί άρχισαν το 2016 οι αιτήσεις εγγραφής νέας εταιρείας

Με το δεξί άρχισαν το 2016 οι αιτήσεις εγγραφής νέας εταιρείας με τον αριθμό των αιτήσεων να σημειώνει τον Ιανουάριο του τρέχοντος έτους σημαντική αύξηση 15,5%, σε σύγκριση με τον Ιανουάριο του 2015.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα στοιχεία του Τμήματος Εφόρου Εταιρειών και Επίσημου Παραλήπτη, που εξασφάλισε το ΚΥΠΕ, ο αριθμός των αιτήσεων για εγγραφή νέας εταιρείας ανήλθε τον Ιανουάριο στις 926, σε σχέση με 788 τον Ιανουάριο πέρσι. Αυτός είναι ο πέμπτος συνεχόμενος μήνας που καταγράφεται αύξηση στον αριθμό των αιτήσεων, μετά τη μείωση που παρατηρήθηκε τον Αύγουστο και τον Ιούλιο του 2015.

Σε μηνιαία βάση, ο αριθμός των αιτήσεων σημείωσε τον Ιανουάριο του 2016 μείωση 28%, σε σύγκριση με τον προηγούμενο μήνα.

Επίσης, σύμφωνα με τα στοιχεία, ο αριθμός των αιτήσεων για έγκριση ονόματος ανήλθε τον Ιανουάριο του 2016 στις 2.064, σε σύγκριση με 1.663 τον περσινό Ιανουάριο, παρουσιάζοντας αύξηση 24%.

Σύνολο εγγεγραμμένων εταιρειών
--------------------
Σύμφωνα με τα στοιχεία του Τμήματος Εφόρου Εταιρειών, το σύνολο των εγγεγραμμένων εταιρειών ανήλθε στο τέλος Ιανουαρίου του 2016 στις 228.637. Στο τέλος του 2015, οι εγγεγραμμένες εταιρείες ανέρχονταν στις 227.840. Σημειώνεται ότι εντός του 2015 αλλά και στα μέσα Ιανουαρίου του 2016 υπήρξε διαγραφή εταιρειών για διάφορους λόγους.

Εξάλλου, οι νέες εγγραφές εταιρειών ανήλθαν τον Ιανουάριο στις 797. Στο τέλος του 2015 οι νέες εγγραφές είχαν ανέλθει στις 11.270.

KYΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

«Η Κύπρος απαιτεί, οι δολοφόνοι στο σκαμνί» - Διαμαρτυρία έξω από τη Νομική Υπηρεσία για τον Θανάση Νικολάου

Επιβραδύνεται η αύξηση της τιμής του καφέ στην ΕΕ – Τι ισχύει για την Κύπρο

Κύπρια επαγγελματίας Feng Shui μιλά στο «Τ»: Τα μυστικά για την καλή ενέργεια και εκείνοι που «αναγκάστηκαν» να αλλάξουν σπίτι

Σήκωσε το Κύπελλο ο μικρός Λουκάς: Η συγκινητική ανάρτηση του πατέρα του - Δείτε εικόνες και βίντεο

Γυναικοκτονία στο Μενίδι: Τα τελευταία λόγια της 40χρονης πριν τη δολοφονήσει ο 50χρονος - Σοκάρει η ιατροδικαστική έκθεση

Λάκης Γαβαλάς: Απατεώνες με ράσα, δεν είναι μοναχοί αυτοί - Με ποινικό μητρώο ο ιερωμένος που τον έβρισε



ΠτΔ: Προανήγγειλε ενίσχυση πολιτικών για πολύτεκνους - «Θα είμαστε πάντοτε στο πλευρό σας»

ΠτΔ: Προανήγγειλε ενίσχυση πολιτικών για πολύτεκνους - «Θα είμαστε πάντοτε στο πλευρό σας»

Την ενίσχυση πολιτικών για πολύτεκνους προανήγγειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την διάρκεια ομιλίας του στη Γιορτή της Πολύτεκνης Μάνας στη Λευκωσία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top