ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η ΦΕΝ.ΑΞΙΚ στέκεται αλληλέγγυα στον δίκαιο αγώνα που διεξάγουν οι εργαζόμενοι της Ξενοδοχειακής Βιομηχανίας

Η ΦΕΝ.ΑΞΙΚ στέκεται αλληλέγγυα στον δίκαιο αγώνα που διεξάγουν οι εργαζόμενοι της Ξενοδοχειακής Βιομηχανίας

Η Γενική Συνέλευση της Φοιτητικής Ένωσης του Ανώτατου Ξενοδοχειακού Ινστιτούτου Κύπρου (Φ.ΕΝ.ΑΞΙΚ) εξέδωσε ανακοίνωση τύπου την Παρασκευή (05/02) με τίτλο «Ψήφισμα Αλληλεγγύης στους Εργαζόμενους της Ξενοδοχειακής Βιομηχανίας».

Η Γενική Συνέλευση της Φοιτητικής Ένωσης του Ανώτατου Ξενοδοχειακού Ινστιτούτου Κύπρου (Φ.ΕΝ.ΑΞΙΚ), η οποία συνέρχεται σήμερα, 5 Φεβρουαρίου, στέκεται αλληλέγγυα στον δίκαιο αγώνα που διεξάγουν οι εργαζόμενοι της Ξενοδοχειακής Βιομηχανίας.Εμείς οι φοιτητές του ΑΞΙΚ, οι αυριανοί εργαζόμενοι στον τομέα της Ξενοδοχειακής Βιομηχανίας, ενώνουμε τη φωνή μας, στον αγώνα που ξεκινάτε, για να διασφαλίσετε τα δικαιώματα σας.

Στεκόμαστε στο πλευρό σας, στην απόφαση σας να προχωρήσετε στη λήψη απεργιακών μέτρων σε όσα ξενοδοχεία δεν επαναφέρουν τους μισθούς και τα ωφελήματα σας, καθώς και την υπογραφή Συλλογικών Συμβάσεων όπως έπρεπε να πράξουν από την 1/1/2016.

Η επίθεση που δέχονται τα δικαιώματα τόσο των φοιτητών όσο και των εργαζομένων από την εφαρμογή των αντιλαϊκών πολιτικών της Κυβέρνησης – Τρόικα δεν έχει σταματημό. Ως φοιτητές έχουμε δεχτεί μια σειρά από τις αποκοπές των δικαιωμάτων μας, με αποκορύφωμα το κουτσούρεμα της φοιτητικής χορηγίας και του φοιτητικού πακέτου, με τον αποκλεισμό μεγάλου αριθμού συμφοιτητών μας. Επιθέσεις που δεχτήκατε και εσείς με τις αποκοπές μισθών και απώλεια εργασιακών δικαιωμάτων.

Η μόνη απάντηση, για να επαναφέρουμε τα κεκτημένα μας, είναι η οργανωμένη και κοινή πάλη των εργαζομένων και της νεολαίας.

Πηγή: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Tελικός Champions League: Η Βασίλισσα Ρεάλ απέκτησε το 15ο αστέρι της!

Tελικός Champions League: Η Βασίλισσα Ρεάλ απέκτησε το 15ο αστέρι της!

Η Ρεάλ Μαδρίτης επιβεβαίωσε γιατί είναι η βασίλισσα του παγκοσμίου ποδοσφαίρου. Η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι επικράτησε με 2-0 της Ντορντμουντ στον τελικό του Champions League και σήκωσε στον ουρανό του Γουέμπλεϊ το 15ο τρόπαιο της!

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top