LIKE ONLINE

Ο άντρας που έκανε πρόταση γάμου στη γυναίκα του 148 φορές!

Ο άντρας που έκανε πρόταση γάμου στη γυναίκα του 148 φορές!

Όταν ο Ray Smith αποφάσισε να κάνει πρόταση γάμου στην αγαπημένη του, Claire Bramley, δεν ήθελε να το κάνει με τον παραδοσιακό τρόπο.

Αντιθέτως, το προετοίμαζε και το δούλευε καιρό. Για μέρες, για μήνες! Και τι σκέφτηκε να κάνει λοιπόν;

Ο ερωτευμένος άντρας έκανε πρόταση στη κοπέλα του 148 φορές, με 148 selfies, στις οποίες κρατούσε χαρτάκι που έλεγε «Παντρέψου με», όσο εκείνη πόζαρε και δεν ήξερε τι γινόταν δίπλα της! 

«Είχα στο μυαλό μου να της κάνω πρόταση γάμου για καιρό και ξέρω ότι ήθελε κάτι πολύ ρομαντικό. Έτσι σκέφτηκα να της προτείνω να με παντρευτεί με έναν δημιουργικό τρόπο. Έπειτα μάθαμε πως η Claire ήταν έγκυος και έπρεπε ακόμα παραπάνω να σκεφτώ μια καλή ιδέα.

Για 5 μήνες, κάθε μέρα, έβγαζα μια φωτογραφία με εμένα να κρατάω ένα χαρτί με την πρόταση κι εκείνη δίπλα μου αμέριμνη, να κοιτά τον φακό, ή φωτογραφίες με κόσμο που κρατά το χαρτάκι της πρότασης και ζητά το χέρι της εκ μέρους μου»!


 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Αναβλήθηκε η εξέταση της ένστασης του Γενικού Ελεγκτή - Πότε ορίστηκε

Αναβλήθηκε η εξέταση της ένστασης του Γενικού Ελεγκτή - Πότε ορίστηκε

Για τις 29 Μαΐου ανέβαλε την Πέμπτη το Συμβούλιο του Ανωτάτου Συνταγματικού Δικαστηρίου την εξέταση της προδικαστικής ένστασης του Γενικού Ελεγκτή της Δημοκρατίας, Οδυσσέα Μιχαηλίδη, στην αίτηση του Γενικού Εισαγγελέα, Γιώργου Σαββίδη, με την οποία ζητεί την παύση του για ανάρμοστη συμπεριφορά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top