ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απαράδεκτο! Ο Δήμος Λευκωσίας έθεσε σε κίνδυνο την υγεία πολιτών - Απέκλεισε κεντρικό διανυκτερεύων φαρμακείο για 24 ώρες

Απαράδεκτο! Ο Δήμος Λευκωσίας έθεσε σε κίνδυνο την υγεία πολιτών - Απέκλεισε κεντρικό διανυκτερεύων φαρμακείο για 24 ώρες

Ο Δήμος Λευκωσίας, απέκλεισε απροειδοποίητα τα καταστήματα κεντρικής οδικής αρτηρίας της Λευκωσίας, λεωφόρου Διγενή Ακρίτα, μεταξύ αυτών και το μόνο διανυκτερεύων φαρμακείο του κέντρου της πόλης, από το Σάββατο (16/01) στις 16:00 και για το επόμενο 24ωρο, με σκοπό την επανασφάλτωση τμήματος της οδού.

Tου Ανδρέα Χαραλάμπους

Οι ιδιοκτήτες του εν λόγω φαρμακείου όπως και άλλων καταστημάτων μίλησαν αποκλειστικά στο «ThemeOnline», για την κατάσταση που δημιουργήθηκε.

Παραθέτουμε συνοπτικά, κάποιες χαρακτηριστικές τοποθετήσεις:

  • «Ξαφνικά στις 4 το απόγευμα εμφανίστηκαν οι μπουλντόζες στο δρόμο και απέκλεισαν όλη την περιοχή από τα φώτα της Αστυνομίας Λυκαβητού μέχρι και την αγορά Αγίου Αντωνίου».
  • «Χωρίς καμία ενημέρωση ή προειδοποίηση, προς τους πολίτες ή τους μαγαζάτορες, ξεκίνησαν τα έργα».
  • «Είναι τουλάχιστον απαράδεχτο και κατάφορα εις βάρος της υγείας των πολιτών. Έθεσαν με αυτό τον τρόπο σε κίνδυνο την υγεία ανθρώπων, ακόμη και επειγόντων περιστατικών».
  • «Οι ασθενείς αναγκάζονταν να σταθμεύσουν πέραν των εκατό μέτρων μακριά και να περπατήσουν μέχρι το φαρμακείο, μέσα από ένα σχεδόν απροσπέλαστο πεδίο και ένα πυκνό σύννεφο ασφάλτου.»
  • «Το βράδυ του Σαββάτου είχαμε ένα περιστατικό, με μια μητέρα που κρατώντας το άρρωστο παιδί της, προσπαθούσε να περάσει και ταυτόχρονα να το προστατεύσει από τις αναθυμιάσεις. Ήταν μια δραματική εικόνα».

Σημειώνεται ότι το κοντινότερο διανυκτερεύων φαρμακείο, απέχει πέραν των 10 χιλιόμετρων από το σημείο.

Η ευθύνη, βαραίνει αποκλειστικά τον Δήμο Λευκωσίας για το περιστατικό και έχει ήδη δεχθεί αρκετές καταγγελίες από τους κατοίκους της περιοχής, όπως μας ενημέρωσαν οι ίδιοι.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απειλητικά emails στάλθηκαν και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες - Τι αναφέρει η Αστυνομία

«Πρωτοβουλίες Νέων»: «Άδειασε» το ταμείο - Μεγάλος ο όγκος των αιτήσεων – Χρειάζεται ενίσχυση του κονδυλίου

Ξενοδοχεία: Έτσι κατέληξε χωρίς άδεια λειτουργίας το 93% - Οι λόγοι καθυστέρησης και οι εκτιμήσεις για τον τουρισμό φέτος το καλοκαίρι

Επεισοδιακή καταδίωξη στην Πάφο - Τον τσάκωσαν «φτιαγμένο» και με χιλιάδες ευρώ στην κατοχή του

Εντοπισμός ανθρώπινου ποδιού: Φαίνεται να ανήκει σε άνδρα και να ξεβράστηκε από τη θάλασσα - Επαναρχίζουν οι έρευνες

Ανάλυση Guardian: Η επόμενη δύσκολη μέρα για το Ιράν μετά τον θάνατο του Ραϊσί



Ιράν: Βρέθηκε η σορός του Εμπραχίμ Ραΐσι, σύμφωνα με Ιρανό αξιωματούχο - Σταματούν οι έρευνες

Ιράν: Βρέθηκε η σορός του Εμπραχίμ Ραΐσι, σύμφωνα με Ιρανό αξιωματούχο - Σταματούν οι έρευνες

Εντοπίστηκε η σορός του προέδρου του Ιράν, Εμπραίμ Ραϊσί και του υπουργού Εξωτερικών της χώρας Χουσέιν Αμιραμπντολαχιάν αλλά και των υπόλοιπων επιβαινόντων στο ελικόπτερο Bell 212 που συνετρίβη την Κυριακή (19/5).

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top