ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αναλυτική πρόγνωση: Διαβάστε τι καιρό θα κάνει τις επόμενες μέρες! Τσουχτερό κρύο και χιόνια

Αναλυτική πρόγνωση: Διαβάστε τι καιρό θα κάνει τις επόμενες μέρες! Τσουχτερό κρύο και χιόνια

Ασθενής χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή. Από την Πέμπτη αναμένεται να μας επηρεάσει ψυχρή αέρια μάζα.

Το βράδυ ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και πιθανό να πέσουν μεμονωμένες βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι 3 με 4 μποφόρ αλλά στα προσήνεμα παράλια μέχρι ισχυροί 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 5 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 8 στα παράλια και στον 1 βαθμό στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά θα σχηματιστεί παγετός.

Αύριο ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα συννεφιασμένος με μεμονωμένες βροχές. Στις ορεινές και αργότερα και στις ημιορεινές περιοχές πιθανό να χιονίσει. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά κυρίως βορειοανατολικοί, μέτριοι 4 μποφόρ για να τραπούν μέχρι το απόγευμα κυρίως βορειοδυτικοί ως βόρειοι, ασθενείς μέχρι μέτριοι 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη αλλά στα δυτικά και βόρεια ταραγμένη και τοπικά μέχρι κυματώδης. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 10 βαθμούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στον -1 βαθμό στα ψηλότερα ορεινά. Παγετός θα σχηματιστεί σε πολλές περιοχές.

Αύριο βράδυ ο καιρός θα παραμείνει μερικώς συννεφιασμένος και πιθανό να πέσουν μεμονωμένες βροχές ενώ στις ορεινές και ημιορεινές περιοχές πιθανό να πέσει χιόνι ή χιονόνερο. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βόρειοι, 4 μποφόρ αλλά στα προσήνεμα μέχρι ισχυροί 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη στα ανατολικά αλλά στα υπόλοιπα παράλια ταραγμένη και παροδικά μέχρι κυματώδης.

Την Παρασκευή ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα συννεφιασμένος με μεμονωμένες βροχές και ελαφρά χιονόπτωση στα ορεινά και ημιορεινά.
Σταδιακά δεν αποκλείεται χιόνι ή χιονόνερο και σε χαμηλότερα υψόμετρα. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση.

Το Σαββατοκύριακο ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και πιθανό να πέσουν μεμονωμένες βροχές ενώ στις ορεινές και ημιορεινές περιοχές πιθανό να πέσει χιόνι ή χιονόνερο. Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά άνοδο.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Tελικός Champions League: Η Βασίλισσα Ρεάλ απέκτησε το 15ο αστέρι της!

Tελικός Champions League: Η Βασίλισσα Ρεάλ απέκτησε το 15ο αστέρι της!

Η Ρεάλ Μαδρίτης επιβεβαίωσε γιατί είναι η βασίλισσα του παγκοσμίου ποδοσφαίρου. Η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι επικράτησε με 2-0 της Ντορντμουντ στον τελικό του Champions League και σήκωσε στον ουρανό του Γουέμπλεϊ το 15ο τρόπαιο της!

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top