ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στις 825χιλιάδες ο πληθυσμός στα κατεχόμενα, εκτιμά ο «δήμαρχος» Κερύνειας

Στις 825χιλιάδες ο πληθυσμός στα κατεχόμενα, εκτιμά ο «δήμαρχος» Κερύνειας

Ο Μουράτ Σένκουλ, «δήμαρχος» της κατεχόμενης Κερύνειας, ανέφερε πως ο πληθυσμός στα κατεχόμενα θα πρέπει να ανέρχεται στις 825 χιλιάδες.

Σύμφωνα με το Γραφείο Τύπου και Πληροφοριών, η «Ντιγιαλόγκ» γράφει ότι ο κ. Σένκουλ σχολίασε τις δηλώσεις του Τουρκοκύπριου ηγέτη Ερσίν Τατάρ, ο οποίος υποστήριξε ότι ο πληθυσμός στα κατεχόμενα μειώθηκε από 410 χιλιάδες σε 407 χιλιάδες

Ο κ. Σένκτουλ εκτίμησε ότι ο πληθυσμός στα κατεχόμενα, με βάση των όγκο των απορριμμάτων θα πρέπει να ανέρχεται στις 825 χιλιάδες.

Όπως ανέφερε, τα ημερήσια απορρίμματα της Κερύνειας είναι 160-170 τόνοι και κατά συνέπεια προέβλεψε πως ο πληθυσμός της πόλης ανέρχεται σε 155 χιλιάδες. Αναφέροντας ότι τα ημερήσια απορρίμματα σκουπιδιών στα κατεχόμενα είναι μεταξύ 800 και 900 τόνων, είπε πως με βάση αυτά τα δεδομένα μπορεί να υπολογιστεί ο αριθμός του πληθυσμού.

«Σύμφωνα με αυτόν τον επιστημονικό υπολογισμό, μπορούμε να υπολογίσουμε τον πληθυσμό της Κερύνειας σε 155 χιλιάδες. Αν πάρουμε ολόκληρη την τδβκ και πάρουμε τη μέση ημερήσια ποσότητα απορριμμάτων ως 850 τόνους και τη διαιρέσουμε με 1,03 κιλά, μπορούμε εύκολα να προβλέψουμε ότι ο αριθμός των ανθρώπων που ζουν στην τδβκ είναι περίπου 825 χιλιάδες άνθρωποι», ανέφερε.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

«Η Κύπρος απαιτεί, οι δολοφόνοι στο σκαμνί» - Διαμαρτυρία έξω από τη Νομική Υπηρεσία για τον Θανάση Νικολάου

Επιβραδύνεται η αύξηση της τιμής του καφέ στην ΕΕ – Τι ισχύει για την Κύπρο

Κύπρια επαγγελματίας Feng Shui μιλά στο «Τ»: Τα μυστικά για την καλή ενέργεια και εκείνοι που «αναγκάστηκαν» να αλλάξουν σπίτι

Σήκωσε το Κύπελλο ο μικρός Λουκάς: Η συγκινητική ανάρτηση του πατέρα του - Δείτε εικόνες και βίντεο

Γυναικοκτονία στο Μενίδι: Τα τελευταία λόγια της 40χρονης πριν τη δολοφονήσει ο 50χρονος - Σοκάρει η ιατροδικαστική έκθεση

Λάκης Γαβαλάς: Απατεώνες με ράσα, δεν είναι μοναχοί αυτοί - Με ποινικό μητρώο ο ιερωμένος που τον έβρισε



ΠτΔ: Προανήγγειλε ενίσχυση πολιτικών για πολύτεκνους - «Θα είμαστε πάντοτε στο πλευρό σας»

ΠτΔ: Προανήγγειλε ενίσχυση πολιτικών για πολύτεκνους - «Θα είμαστε πάντοτε στο πλευρό σας»

Την ενίσχυση πολιτικών για πολύτεκνους προανήγγειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την διάρκεια ομιλίας του στη Γιορτή της Πολύτεκνης Μάνας στη Λευκωσία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top