ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ν. Θρασυβούλου: Μειωμένη η κίνηση στα κέντρα αναψυχής το Πάσχα

Ν. Θρασυβούλου: Μειωμένη η κίνηση στα κέντρα αναψυχής το Πάσχα

Μειωμένη κατά 50% περίπου ήταν η κίνηση στα κέντρα αναψυχής το Πάσχα, σύμφωνα με τον Πρόεδρο της παγκύπριας Ομοσπονδίας Ιδιοκτητών Κέντρων Αναψυχής (ΟΣΙΚΑ) Νεόφυτο Θρασυβούλου.

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ ο κ. Θρασυβούλου αναφέρθηκε και στη μειωμένη τουριστική κίνηση λόγω και του γεγονότος ότι το Πάσχα των Καθολικών ήταν πιο νωρίς φέτος από το Ορθόδοξο Πάσχα.

Είπε ακόμη πως οι Κύπριοι προτίμησαν να περάσουν την γιορτή του Πάσχα σε οικογενειακά τραπέζια, όπως είπε.

Η κίνηση στα κέντρα αναψυχής αναμένεται να αυξηθεί, ωστόσο εκτίμησε, σήμερα Δευτέρα του Πάσχα αλλά και αύριο.

Τα κέντρα αναψυχής, συνέχισε, "κινήθηκαν" κάπως τη Μεγάλη Εβδομάδα από τους φοιτητές που ήρθαν στην Κύπρο για να περάσουν τις εορτές του Πάσχα με την οικογένεια τους.

Απαντώντας σε ερώτηση, ο κ. Θρασυβούλου ανέφερε πως προς τιμήν του ο Υπουργός Εργασίας ενίσχυσε το Τμήμα Εργασίας για παραχώρηση αδειών εργασίας σε άτομα από τρίτες χώρες, σημειώνοντας πως αυτό που αιτούνται είναι όπως με την αναχώρηση αιτητών πολιτικού ασύλου, αμέσως να δίδεται άδεια στον επαγγελματία του κλάδου να φέρνει από τρίτες χώρες προσωπικό σε διάστημα 20- 30 ημερών.

Επιπρόσθετα ο κ. Θρασυβούλου αναφέρθηκε στα προβλήματα της γραφειοκρατίας, προσθέτοντας πως η ΟΣΙΚΑ προσπαθεί για τη μείωσή της.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

«Είμαι σε επαφή μαζί της και ο ίδιος προσωπικά, αλλά και με κάποια κράτη μέλη της ΕΕ, και εκτός της ΕΕ, όπως με Μόνιμα Μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας των ΗΕ, για να δούμε πώς μπορούν να δημιουργηθούν οι προοπτικές για επανέναρξη των συνομιλιών», είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top