ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Άνοιξαν» οι ουρανοί στην Επαρχία Λευκωσίας - Δείτε βίντεο από τις έντονες καταιγίδες

«Άνοιξαν» οι ουρανοί στην Επαρχία Λευκωσίας - Δείτε βίντεο από τις έντονες καταιγίδες

Έντονα καιρικά φαινόμενα παρατηρούνται στην Κύπρο αυτή τη στιγμή, καθώς βρίσκεται σε εξέλιξη και η κίτρινη προειδοποίηση του Τμήματος Μετεωρολογίας, μέχρι τις 19:00 το βράδυ.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με την προειδοποίηση μεμονωμένες ισχυρές καταιγίδες αναμένεται να επηρεάσουν την περιοχή, αρχικά τα δυτικά και σταδιακά τις υπόλοιπες περιοχές.

Δείτε βίντεο από τις βροχές και καταιγίδες στον Λυθροδόντα:

Δείτε βίντεο από τη σελίδα ΚΑΙΡΟΦΙΛΟΙ ΚΥΠΡΟΥ ⚡️

Πώς θα είναι ο καιρός από το απόγευμα και μετά

Από αργά το απόγευμα και μετά, αναμένεται βαθμιαία βελτίωση του καιρού. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, αρχικά ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ και σταδιακά μέτριοι μέχρι ισχυροί και παροδικά ισχυροί, 4 με 5 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι γενικά ταραγμένη και παροδικά στα νότια, στα δυτικά και στα βόρεια, μέχρι κυματώδης.

Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 24 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 22 στα παράλια και γύρω στους 12 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε, θα παρατηρούνται κατά διαστήματα τοπικά αυξημένες νεφώσεις, οι οποίες σε περιοχές στα βόρεια και πιθανό και του εσωτερικού, ενδέχεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές, χωρίς να αποκλείεται και η εκδήλωση μεμονωμένης καταιγίδας. Οι άνεμοι θα στραφούν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ. Η θάλασσα αρχικά θα είναι γενικά ταραγμένη, ωστόσο σταδιακά, θα καταστεί λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη.

Η θερμοκρασία θα κατέλθει γύρω στους 12 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 16 στα δυτικά και στα βόρεια παράλια, γύρω στους 15 στα νότια και στα ανατολικά παράλια και στους 5 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

«Είμαι σε επαφή μαζί της και ο ίδιος προσωπικά, αλλά και με κάποια κράτη μέλη της ΕΕ, και εκτός της ΕΕ, όπως με Μόνιμα Μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας των ΗΕ, για να δούμε πώς μπορούν να δημιουργηθούν οι προοπτικές για επανέναρξη των συνομιλιών», είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top