ΕΛΛΑΔΑ

Ηράκλειο: Πέταξε από τη σκάλα την πρώην σύντροφό του

Ηράκλειο: Πέταξε από τη σκάλα την πρώην σύντροφό του

Ούτε η κατάνυξη της Μεγάλης Εβδομάδας στάθηκε ικανή να βάλει τέλος στην κακοποίηση γυναικών από "νταήδες" που δεν μπορούσαν να χωνέψουν τον χωρισμό τους. Στο σπίτι της 47χρονης πρώην συντρόφου του στο Ηράκλειο πήγε το απόγευμα της Μ. Παρασκευής ένας 51χρονος Έλληνας, ο οποίος την έβρισε και την έσπρωξε βίαια με αποτέλεσμα εκείνη να πέσει από σκάλα στο δάπεδο και να τραυματιστεί.

Η γυναίκα διακομίστηκε στο νοσοκομείο, όπου της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και στην συνέχεια κατήγγειλε το περιστατικό. Οι αστυνομικοί εντόπισαν λίγη ώρα αργότερα τον 51χρονο, τον συνέλαβαν και βρήκαν στην κατοχή του ένα αναδιπλούμενο σουγιά. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για ενδοοικογενειακή βία, πρόκληση σωματικής βλάβης και παράβαση του νόμου περί όπλων και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηρακλείου.

Αναρτούσε ροζ φωτογραφίες της πρώην του

Από τον Οκτώβριο του 2023 φέρεται ότι αναρτούσε στο διαδίκτυο ευαίσθητου περιεχομένου φωτογραφίες της 41χρονης ομοεθνούς πρώην συντρόφου του ένας 43χρονος από την Αλβανία για να την εκδικηθεί επειδή είχε διακόψει τον δεσμό τους, αλλά τη Μ. Παρασκευή την ξυλοκόπησε και της άσκησε σωματική και φραστική βία στα Χανιά. Ο 43χρονος συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για εκδικητική πορνογραφία, προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, ενδοικογενειακή βία και σωματικές βλάβες, με την οποία οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χανίων που διέταξε την κράτησή του και την παραπομπή του στον ανακριτή, ενώ στην 41χρονη προτάθηκε να μείνει σε Safe House, αλλά αρνήθηκε.

Στην Πάτρα, ένας άνδρας κατήγγειλε την πρώην σύζυγό του ότι χτύπησε και απείλησε φραστικά τα δυο ανήλικα παιδιά τους ηλικίας 9 και 4 χρόνων, το μεσημέρι της Μ. Παρασκευής. Η γυναίκα συνελήφθη και ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Πατρών την παρέπεμψε να δικαστεί από το Αυτόφωρο για ενδοοικογενειακή βία και απειλή.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Θανατηφόρο στην Κοκκινοτριμιθιά: Υπό τετραήμερη κράτηση ο 23χρονος οδηγός - Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει

Εν αναμονή ενημέρωσης από Europol, Interpol και Ρωσία η Αστυνομία για το απειλητικό email που έφερε αναστάτωση

Πλαστικές σακούλες: Πού πήγαν τελικά τα λεφτά από τα 6 σεντς των πωλήσεων  - Γιατί καταργήθηκαν και ποιο το παράδοξο  

Συγκλονιστικές εικόνες - Οδού: Τα σημεία όπου έσωσαν εθελοντές από την φονική πυρκαγιά το 2021 - Αποκάλυψη στο «Τ»

Εντοπίστηκε νέα μετάλλαξη του Covid: Ονομάζεται «FLiRT» - Λειτουργούν τα τρέχοντα εμβόλια; - Όσα πρέπει να ξέρετε

Λάκης Γαβαλάς: Δέχθηκε επίθεση από μοναχούς - «Με είπαν π****η μέσα στο αεροπλάνο» - Δείτε βίντεο



Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

«Είμαι σε επαφή μαζί της και ο ίδιος προσωπικά, αλλά και με κάποια κράτη μέλη της ΕΕ, και εκτός της ΕΕ, όπως με Μόνιμα Μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας των ΗΕ, για να δούμε πώς μπορούν να δημιουργηθούν οι προοπτικές για επανέναρξη των συνομιλιών», είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top