ΔΙΕΘΝΗ

Στις φλόγες το εμβληματικό «κάστρο του Χάρι Πότερ» μετά από ρωσική επίθεση στην Οδησσό - Πέντε νεκροί, δεκάδες τραυματίες - Δείτε βίντεο

Στις φλόγες το εμβληματικό «κάστρο του Χάρι Πότερ» μετά από ρωσική επίθεση στην Οδησσό - Πέντε νεκροί, δεκάδες τραυματίες - Δείτε βίντεο

Τουλάχιστον πέντε άνθρωποι σκοτώθηκαν και άλλοι 32 τραυματίστηκαν ύστερα από ρωσικό πυραυλικό χτύπημα στο εμβληματικό κάστρο της Οδησσού, μέρος της Νομικής Ακαδημίας, το οποίο είναι γνωστό και ως «το Κάστρο του Χάρι Πότερ».

Πόκειται για ένα κτίριο γοτθικού στιλ και τα πλάνα τα οποία το δείχνουν να έχει τυλιχθεί στις φλόγες, πραγματικά, κόβουν την ανάσα.

Δείτε το βίντεο:

«Εξετάζουμε τον τύπο του πυραύλου. Οι ιατροδικαστές προχώρησαν στην απαραίτητη αξιολόγηση για αυτό τον σκοπό. Όλες οι υπηρεσίες, συμπεριλαμβανομένης της Κρατικής Υπηρεσίας Έκτακτης Ανάγκης, εργάζονται επί του παρόντος για την εξάλειψη των συνεπειών της πυραυλικής επίθεσης. Ακόμη ένα έγκλημα πολέμου» δήλωσε ο Ντμίτρο Πλεντετσούκ, εκπρόσωπος Νότιων Δυνάμεων Ουκρανίας.

Ο περιφερειακός κυβερνήτης Oleh Kiper δήλωσε ότι ανάμεσα στους τραυματίες είναι δύο παιδιά και μια έγκυος γυναίκα.

Ο Kiper δήλωσε ότι οκτώ από τους τραυματίες βρίσκονται σε σοβαρή κατάσταση, συμπεριλαμβανομένου ενός τετράχρονου παιδιού.

«Οι γιατροί μας προσπαθούν να κάνουν ό,τι καλύτερο μπορούν», πρόσθεσε.

Πηγή: protothema.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Στην δημοσιότητα το όνομα και τα στοιχεία της άτυχης 77χρονης που παρασύρθηκε από όχημα στη Λευκωσία - Ζητά την βοήθεια του κοινού η Αστυνομία

Απίστευτο κι όμως κυπριακό: Μερίδα περιπτέρων πουλά προϊόντα κάνναβης - Δείτε φωτογραφίες

Αυξημένο το επίδομα Τέκνου φέτος - Πότε θα καταβληθεί το επίδομα Πολύτεκνης Μάνας - Όλες οι πληροφορίες

Τελικός Κυπέλλου: Αυτά είναι τα μέτρα ασφαλείας για το Ομόνοια - Πάφος

Μαζικά απειλητικά email σε σχολεία: Ζητήθηκε συνδρομή της Interpol και Europol - Οι ενέργειες που γίνονται



Καταχωρήθηκε η ένσταση Οδυσσέα στην παύση του – 72 σελίδες το έγγραφο

Καταχωρήθηκε η ένσταση Οδυσσέα στην παύση του – 72 σελίδες το έγγραφο

Καταχωρήθηκε σήμερα Παρασκευή 17/5 γύρω στις 11 το πρωί ενώπιον του Ανώτατου Δικαστικού Συμβουλίου η ένσταση του Γενικού Ελεγκτή της Δημοκρατίας, Οδυσσέα Μιχαηλίδη, κατά της αίτησης του Γενικού Εισαγγελέα, Γιώργου Σαββίδη, για παύση του πρώτου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top