ΕΛΛΑΔΑ

Πάτρα: Σχολική συμμορία επιτέθηκε σε 13χρονο - Τον χτύπησαν με κλειδί στο πρόσωπο

Πάτρα: Σχολική συμμορία επιτέθηκε σε 13χρονο - Τον χτύπησαν με κλειδί στο πρόσωπο

Θύμα επίθεσης από σχολική συμμορία έπεσε ένας 13χρονος στην Πάτρα, ο οποίος, μεταξύ άλλων, δέχθηκε χτύπημα στο πρόσωπο με κλειδί.

Σύμφωνα με το tempo24.news όλα ξεκίνησαν όταν ο 13χρονος τσακώθηκε με συμμαθητή του, ο οποίος στη συνέχεια κάλεσε μια ομάδα δέκα ατόμων από άλλο σχολείο της Πάτρας.

Η σχολική συμμορία έφτασε έξω από το Γυμνάσιο του θύματος, τον φώναξαν πιο πέρα από την είσοδο του σχολείου δήθεν για να συζητήσουν και τότε άρχισαν να ξυλοκοπούν τον 13χρονο με έναν από τους επιτιθέμενους να βάζει ένα κλειδί ανάμεσα στα δάχτυλά του και να γρονθοκοπεί στο πρόσωπο τον 13χρονο με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει σοβαρά πάνω από το φρύδι.

Στο σημείο εκλήθη ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ καθώς ο 13χρονος αιμορραγούσε.

Για τον ξυλοδαρμό ενημερώθηκαν οι γονείς του 13χρονου αλλά μέχρι και χθες δεν είχε γίνει γνωστό αν προχώρησαν σε κάποια μήνυση.

Ο 13χρονος φέρει ακόμη τα «σημάδια» του χτυπήματος στο πρόσωπό του, ενώ οι συνομήλικοί του από το άλλο Γυμνάσιο μόλις κατάλαβαν τι είχε συμβεί… το έβαλαν στα πόδια και εξαφανίστηκαν.

Για το θέμα είναι ενήμερη και η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και η Προϊσταμένη Ευγενία Πιερρή έχει δώσει εντολή να γίνει έρευνα αμέσως με την επιστροφή των μαθητών στα σχολεία, μετά τις διακοπές του Πάσχα καθότι το επεισόδιο συνέβη την τελευταία ημέρα λειτουργίας των σχολείων.

ΠΗΓΗ: Protothema.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μονή Αββακούμ: «Σφραγισμένα χείλη» από την Ανακριτική Επιτροπή - «Ελπίζω να μην σκεφτούν κάτι τέτοιο» η τοποθέτηση Βαβούσκου

Μονή Αββακούμ: «Σφραγισμένα χείλη» από την Ανακριτική Επιτροπή - «Ελπίζω να μην σκεφτούν κάτι τέτοιο» η τοποθέτηση Βαβούσκου

Δεν έχουν καμία απάντηση για το Υπόμνημα γενικότερα, που κατέθεσαν στην Ανακριτική Επιτροπή της Εκκλησίας της Κύπρου και ούτε για το δεδικασμένο από τις αποφάσεις που εξέδωσε ο Μητροπολίτης Ταμασού, δήλωσε στο ΚΥΠΕ και ερωτηθείς σχετικά ο εκ των δικηγόρων των πέντε μοναχών, που απαρτίζουν την αδελφότητα, Αναστάσιος Βαβούσκος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top