ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Στήριξη στον Λοϊζίδη από Συμβούλιο Γραμματειακού Προσωπικού ΙΣΟΤΗΤΑΣ - «Γίνεται δέκτης αφόρητου εκφοβισμού»

Στήριξη στον Λοϊζίδη από Συμβούλιο Γραμματειακού Προσωπικού ΙΣΟΤΗΤΑΣ - «Γίνεται δέκτης αφόρητου εκφοβισμού»

Την πλήρη στήριξη και αλληλεγγύη του στον Πρόεδρο του Κλάδου Αστυνομίας Κύπρου, Νίκο Λοϊζίδη , εκφράζει το Κλαδικό Συμβούλιο Γραμματειακού και Γραφειακού Προσωπικού της Συντεχνίας ΙΣΟΤΗΤΑ, το οποία κάνει λόγο πως ο Πρόεδρος του «γίνεται δέκτης αφόρητου εκφοβισμού», λόγω της συνδικαλιστικής του δράσης.

Σε σημερινή ανακοίνωσή του, το Συμβούλιο Γραμματειακού και Γραφειακού Προσωπικού της Συντεχνίας ΙΣΟΤΗΤΑ αναφέρει πως παρακολουθεί εμβρόντητο «την προσπάθεια εξόντωσης του αδερφού συνδικαλιστή» και δηλώνει ότι δεν θα παραμείνει απλός θεατής.

Όπως αναφέρει «η ΙΣΟΤΗΤΑ είναι η μοναδική Συντεχνία που αποτελείται από εργαζόμενους και όχι από επαγγελματίες επ’ αμοιβή συνδικαλιστές, γι’ αυτό και κατάφερε να ταράξει τα λιμνάζοντα νερά στη διεκδίκηση των εργασιακών δικαιωμάτων», για να προσθέσει πως γνώριζαν από την αρχή ότι η δράση τους θα είχε προσωπικό κόστος, αλλά είναι αποφασισμένοι να διεκδικήσουν τα δίκαια των εργαζομένων με κάθε τίμημα.

«Ο πόλεμος που δεχόμαστε οδηγεί καθημερινά νέα μέλη στην οικογένειά μας. Όλοι μαζί ενωμένοι θα βρεθούμε απέναντι σε τέτοιες συμπεριφορές που παραπέμπουν σε άλλες παρωχημένες εποχές, ξένες προς το κράτος δικαίου και τη Δημοκρατία και δεν έχουν καμία σχέση με το Ευρωπαϊκό γίγνεσθαι, ενώ προσβάλλουν καίρια το συνταγματικό και ανθρώπινο δικαίωμα του συνδικαλίζεσθαι», καταλήγει.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Επαφές στην Κύπρο θα έχει αυτή την εβδομάδα η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, στο πλαίσιο της αποστολής της για αναζήτηση κοινού εδάφους μεταξύ των μερών, στο πλαίσιο των προσπαθειών για επίλυση του Κυπριακού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top