ΠΑΡΑ-THEMA

Τσελεστίνα: «Έπαθα κατάθλιψη» με τις Προεδρικές Εκλογές - Θέλει να φτιάξει τραμ και να αφαιρέσει τους μονοδρόμους

Τσελεστίνα: «Έπαθα κατάθλιψη» με τις Προεδρικές Εκλογές - Θέλει να φτιάξει τραμ και να αφαιρέσει τους μονοδρόμους

 «Έπαθα κατάθλιψη» μετά τις Προεδρικές, ανέφερε η Τσελεστίνα Ντε Πέτρο, υποψήφια Δήμαρχος Στροβόλου του κόμματος «Ακροαριστερή αντίσταση – κομουνισμός».

Μιλώντας στην εκπομπή «Πρωτοσέλιδο» η Τσελεστίνα Ντε Πέτρο μίλησε για το κόμμα που ίδρυσε αναφέροντας «θέλουμε να τρομάξουμε, είμαστε δυνατοί. Χρειαζόμαστε μέλη για να μην μας δείχνουν ότι θέλουν στις δημοσκοπήσεις».

Ενώ τόνισε ότι δεν θα συμμετέχει στις βουλευτικές, επειδή έχει το βλέμμα στραμμένο στις επόμενες προεδρικές εκλογές.

Δυο από τους στόχους της αν εκλεγεί δήμαρχος Στροβόλου, όπως ανέφερε είναι να βελτιώσει την εικόνα και καθαριότητα στα πάρκα και να διορθώνει άμεσα τις ζημιές που γίνονται στα σχολεία. Επιπρόσθετα σχολίασε την ανάγκη για δημιουργία μετρό ή ντράμ στον Στρόβολο και την αφαίρεση των μονοδρόμων.

Οσον αφορά το ΔΗΣΥ η Τσελεστίνα Ντε Πέτρο εξέφρασε την απογοήτευση της παρόλο ότι δηλώνει ανοικτή στις συνεργασίες με οποιοδήποτε κόμμα.

Σε ερώτηση αν σκέφτηκε να είναι υποψήφια για τις ευρωεκλογές, απάντησε ότι δεν θα ήθελε διότι έχει αρκετά ταξίδια και ότι θα προτιμούσε να είναι στην Κύπρο η οποία την χρειάζεται «η πατρίδα με χρειάζεται, οι Τούρκοι μας πήραν και άλλα εδάφη. Είμαι στην πατρίδα για να βοηθήσω».

 Δείτε βίντεο

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Επαφές στην Κύπρο θα έχει αυτή την εβδομάδα η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, στο πλαίσιο της αποστολής της για αναζήτηση κοινού εδάφους μεταξύ των μερών, στο πλαίσιο των προσπαθειών για επίλυση του Κυπριακού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top