ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Βρέθηκαν για ώρες στο σημείο της απόπειρας φόνου οι ανακριτές – Η κατάσταση της υγείας του θύματος

Βρέθηκαν για ώρες στο σημείο της απόπειρας φόνου οι ανακριτές – Η κατάσταση της υγείας του θύματος

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζεται διερεύνηση από την ανακριτική ομάδα του ΤΑΕ Λευκωσίας, για εντοπισμό των δραστών της απόπειρας φόνου εναντίον 34χρονου, που σημειώθηκε στον δρόμο Παλαιχωρίου – Ανθούπολης, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Χρίστος Αντρέου, ο οποίος είπε πως το 34χρονο θύμα συνεχίζει να νοσηλεύεται σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας.

Όπως ανέφερε ο κ. Αντρέου οι έρευνες της ανακριτικής ομάδας του ΤΑΕ Λευκωσίας συνεχίζονται κανονικά, ενώ σημείωσε πως έχει κληθεί αριθμός ατόμων για ανάκριση.

Σύμφωνα με τον Χρίστο Αντρέου οι ανακριτές βρέθηκαν χθες αρκετές ώρες στην ευρύτερη περιοχή, όπου έγινε η απόπειρα, με σκοπό να εντοπίσουν μαρτυρίες, που πιθανόν να βοηθήσουν το ανακριτικό έργο.

Σημείωσε ότι πως από τη σκηνή παραλήφθηκαν κάποια τεκμήρια, τα οποία έχουν ήδη σταλεί για επιστημονικές εξετάσεις.

Εξάλλου, ανέφερε ότι στο μικροσκόπιο των Αρχών έχουν τεθεί και κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης σε μία προσπάθεια να εντοπιστούν οι δράστες. 

Υπενθυμίζεται πως οι αρχές τέθηκαν σε συναγερμό το μεσημέρι της Τρίτης, όταν έλαβαν πληροφορία για ρίψη πυροβολισμών, στον δρόμο Παλαιχωρίου - Ανθούπολης.

Στη σκηνή μετέβησαν άμεσα μέλη της Αστυνομίας για εξετάσεις, όπου διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για 34χρονο, ο οποίος διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το θύμα βρισκόταν σε μοτοσυκλέτα μεγάλου κυβισμού με τους δράστες να τον ακολουθούν με μοτοσυκλέτα τύπου σκούτερ.

Σε κάποιο σημείο, οι δράστες φαίνεται να ελάττωσαν ταχύτητα προσεγγίζοντας τον 34χρονο και άνοιξαν πυρ εναντίον του.

Οι δράστες πυροβόλησαν τρεις φορές εναντίον του στόχου τους, με τη μία από τρεις σφαίρες να τον βρίσκει στο λαιμό.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μεγάλο Σάββατο: Το τέλος των Παθών – Τα μεσάνυχτα η Ανάσταση του Κυρίου

Άγιος Φως: Θαύμα ή τελετή - Θεολόγος εξηγεί στο «Τ»

Σε «έξαρση» ο παρβοϊός πανευρωπαϊκά: Πρέπει να ανησυχούμε; Τι είναι και ποια τα συμπτώματα - Απαντά στο «Τ» ο Δρ. Καραγιάννης

Ήρθε Πάσχα, κατεβαίνω… χωριό – Ψήνουν σούβλες και παίζουν παραδοσιακά παιχνίδια – Δείτε εκδηλώσεις σε όλη την Κύπρο

Η σκηνή της Ανάστασης του «Ιησού από τη Ναζαρέτ» που κόπηκε στο μοντάζ - Η εξήγηση του Φράνκο Τζεφιρέλι - Δείτε βίντεο

Φειδίας Παναγιώτου: Το βίντεο με τον ιερέα πατέρα του να φέρνει το μήνυμα της Πρώτης Ανάστασης – Το στοίχημα για το «εκατοστάρι»



ΥΠΕΞ: «Αταλάντευτα μέσα στο πλαίσιο του ΣΑ ΟΗΕ για το Κυπριακό»

ΥΠΕΞ: «Αταλάντευτα μέσα στο πλαίσιο του ΣΑ ΟΗΕ για το Κυπριακό»

Την αταλάντευτη θέση της Κυπριακής Δημοκρατίας για λύση που θα κινείται απολύτως μέσα στο πλαίσιο του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ για διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία με πολιτική ισότητα και με πεδίο εκκίνησης των συνομιλιών το σημείο ωρίμανσης στο Κρανς Μοντανά, υπογράμμισε ο Υπουργός Εξωτερικών της Κύπρου Κωνσταντίνος Κόμπος, σε συνέντευξή του στα ΝΕΑ που δημοσιεύτηκε την Παρασκευή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top