LIKE ONLINE

Η διάσημη πορνοστάρ Lana Rhoades αποκάλυψε το ποσό που έπαιρνε ανά ερωτική σκηνή: «Θέλω να διαγραφούν όλα τα βίντεο μου»

Η διάσημη πορνοστάρ Lana Rhoades αποκάλυψε το ποσό που έπαιρνε ανά ερωτική σκηνή: «Θέλω να διαγραφούν όλα τα βίντεο μου»

Η βιομηχανία του πορνό συχνά ωραιοποιείται, με τους θεατές να πιστεύουν συχνά ότι οι σταρ των ταινιών αποκτούν ξαφνικά τρελή φήμη και περιουσία για τη συμμετοχή τους. Ωστόσο, αυτό απέχει πολύ από την αλήθεια.

Για τη σκοτεινή πλευρά της βιομηχανίας μίλησε πρόσφατα η Lana Rhoades. Η 27χρονη πρώην πορνοστάρ που προσπαθεί να ρίξει φως στις πραγματικές συνθήκες που επικρατούν στη συγκεκριμένη βιομηχανία, λέει τώρα ότι θέλει να διαγραφούν οριστικά όλα τα βίντεό της από το διαδίκτυο.

Εμφανιζόμενη πρόσφατα στην εκπομπή Curious Mike στο YouTube, εξήγησε περαιτέρω τα σκαμπανεβάσματα της πορνογραφικής της καριέρας.

Αφού αποφάσισε να εγκαταλείψει τις ερωτικές ταινίες, η Lana άρχισε στη συνέχεια να εργάζεται ως χορεύτρια σε ένα κλαμπ, αλλά διαπίστωσε ότι δεν της απέφερε το εισόδημα που χρειαζόταν για να ζήσει. Έτσι, όταν η βιομηχανία του πορνό της χτύπησε την πόρτα, απάντησε θετικά.

Η γνωστή πρωταγωνίστρια ερωτικών ταινιών εξήγησε λεπτομερώς ότι όταν μπήκε στον χώρο έμοιαζε με «μικρό παιδί». Είπε ότι η παιδική της εμφάνιση ήταν "αυτό που πούλαγε" και αυτό που ήθελαν οι παραγωγοί σε μια γυναίκα σταρ.

Αλλά παρόλο που γρήγορα ανέβηκε στη φήμη, ο τραπεζικός της λογαριασμός δεν αντανακλούσε τη δημοτικότητά της.

Μπορεί να νομίζετε ότι η Λάνα έκανε γυρίσματα για χρόνια, αλλά θα σοκαριστείτε όταν μάθετε ότι συνολικά εργάστηκε στη βιομηχανία για μόνο 8 μήνες. Μάλιστα, αποκάλυψε πως κάθε ερωτική σκηνή της απέφερε μόλις 1.200 δολάρια...

Ωστόσο, η νεαρή Αμερικανίδα αποφάσισε ότι, παρόλο που ήταν η ηθοποιός με τις περισσότερες αναζητήσεις στο Pornhub το 2019, έπρεπε να το αφήσει πίσω της λόγω κάποιων απαίσιων πραγμάτων που της ζητούσαν να κάνει για τα γυρίσματα, τα οποία δεν ήξερε πώς να απορρίψει.

«Στη βιομηχανία πληρώθηκα σκ@τ@. Πιθανότατα έβγαλα 100.000 δολάρια. Τώρα με το OnlyFANS είμαι πολυεκατομμυριούχος».

Σήμερα, ασχολείται με τη μόδα και απολαμβάνει τη ζωή της έξω από την ταυτότητα της πορνοστάρ.

ΠΗΓΗ: Gazzetta.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Το αδιαχώρητο σε κρεοπωλεία και υπεραγορές για τα πασχαλινά ψώνια - Αναμένεται αύξηση της κίνησης - Διστακτικοί οι καταναλωτές λόγω ακρίβειας

Καύσιμα: Με αυτές τις τιμές θα βγάλουμε τις μέρες του Πάσχα - Δείτε τα φθηνότερα και τα ακριβότερα πρατήρια Παγκύπρια

Ξεσπά πατέρας στο «T»: Απέρριψαν κατ'οικον φροντίδα σε βρέφος με SMA και μηχανική υποστήριξη - «Κινδυνεύει το παιδί και ο ΟΚΥπΥ μας αγνοεί»

Ομάδα νεαρών επιτέθηκε σε αστυνομικούς με πέτρες και μολότοφ - Συνελήφθη 25χρονος με εκρηκτικά στην κατοχή του

Θανατηφόρο στα κατεχόμενα: Ο 79χρονος Φώτης Φωτίου το θύμα του τροχαίου - Πήρε εξιτήριο η σύζυγός του



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top