ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

«Άδικα και απρόσμενα απεβίωσε» η 8χρονη Καισσαριανή - Όσα αναφέρει ο δικηγόρος της οικογένειας

«Άδικα και απρόσμενα απεβίωσε» η 8χρονη Καισσαριανή - Όσα αναφέρει ο δικηγόρος της οικογένειας

«Άδικα και απρόσμενα απεβίωσε» η 8χρονη Καισσαριανής Πιριπίτση από τον Κορμακίτη, το περασμένο Σάββατο, τονίζει σε ανακοίνωση του ο δικηγόρος της οικογένειας, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρει έγινε παραλαβή και μελέτη του ιατρικού φακέλου από ομάδα ειδικών ιατρών.

Στην ανακοίνωση του επίσης, ο κ. Ιωάννης Γενεράλης, υπογραμμίζει ότι αναμένουν τα αποτελέσματα της νεκροψίας.

Αυτούσια η ανακοίνωση:

Εκπροσωπούμε τους γονείς της 8χρονης Καισαριανής Πιριπίτση η οποία άδικα και απρόσμενα απεβίωσε την 20/04/2024 στο Παιδιατρικό Τμήμα του Μακάριου Νοσοκομείου, όπου νοσηλεύονταν με οξεία νεφρική ανεπάρκεια. Η άτυχη Καισαριανή νοσηλεύτηκε επανειλημμένα στο Μακάριο Νοσοκομείο, όπου οι γονείς αναφέρουν πως έλαβε ιατροφαρμακευτική φροντίδα. Η μητέρα την 21/04/2024 προέβη σε σχετική καταγγελία στον Αστυνομικό Σταθμό Λακατάμειας ο οποίος διερευνά την υπόθεση, και ζήτησε όπως διενεργηθεί νεκροψία. Αναμένοντας τα αποτελέσματα της νεκροψίας έχουμε προβεί στις δέουσες ενέργειες προς παραλαβή και μελέτη του ιατρικού φακέλου από ομάδα ειδικών ιατρών, και εξετάζουμε το ενδεχόμενο ιατρικής αμέλειας. Σεβόμενοι τον ανείπωτο πόνο των γονέων και το ανακριτικό έργο της Αστυνομίας, δεν θα προβούμε σε περαιτέρω δηλώσεις επί του παρόντος. Άνευ Βλάβης Παραμένω στην διάθεση σας για τυχόν διευκρινήσεις.

Με εκτίμηση, Ιωάννης Γενεράλης Δικηγόρος – Νομικός Σύμβουλος (LLB, LLM, LPC, BSc, BMedSci, MSc)

Υπενθυμίζεται ότι η οικογένεια της 8χρονης, προχώρησε σε καταγγελία για ιατρική αμέλεια. Όπως δήλωσε και ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας Χρήστος Ανδρέου, η μητέρα της 8χρονης έχει ήδη προχωρήσει σε γραπτή κατάθεση στην Αστυνομία, καταγγέλλοντας ιατρική αμέλεια.

Συγκεκριμένα, καταγγέλλει ότι ο θάνατος της άτυχης 8χρονης πιθανόν να επήλθε από πράξεις ή παραλήψεις του ιατρικού προσωπικού.

Σημειώνεται ότι το κοριτσάκι αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας και νοσηλευόταν στο Μακάρειο Νοσοκομείο.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μεγάλο Σάββατο: Το τέλος των Παθών – Τα μεσάνυχτα η Ανάσταση του Κυρίου

Άγιος Φως: Θαύμα ή τελετή - Θεολόγος εξηγεί στο «Τ»

Σε «έξαρση» ο παρβοϊός πανευρωπαϊκά: Πρέπει να ανησυχούμε; Τι είναι και ποια τα συμπτώματα - Απαντά στο «Τ» ο Δρ. Καραγιάννης

Ήρθε Πάσχα, κατεβαίνω… χωριό – Ψήνουν σούβλες και παίζουν παραδοσιακά παιχνίδια – Δείτε εκδηλώσεις σε όλη την Κύπρο

Η σκηνή της Ανάστασης του «Ιησού από τη Ναζαρέτ» που κόπηκε στο μοντάζ - Η εξήγηση του Φράνκο Τζεφιρέλι - Δείτε βίντεο

Φειδίας Παναγιώτου: Το βίντεο με τον ιερέα πατέρα του να φέρνει το μήνυμα της Πρώτης Ανάστασης – Το στοίχημα για το «εκατοστάρι»



ΥΠΕΞ: «Αταλάντευτα μέσα στο πλαίσιο του ΣΑ ΟΗΕ για το Κυπριακό»

ΥΠΕΞ: «Αταλάντευτα μέσα στο πλαίσιο του ΣΑ ΟΗΕ για το Κυπριακό»

Την αταλάντευτη θέση της Κυπριακής Δημοκρατίας για λύση που θα κινείται απολύτως μέσα στο πλαίσιο του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ για διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία με πολιτική ισότητα και με πεδίο εκκίνησης των συνομιλιών το σημείο ωρίμανσης στο Κρανς Μοντανά, υπογράμμισε ο Υπουργός Εξωτερικών της Κύπρου Κωνσταντίνος Κόμπος, σε συνέντευξή του στα ΝΕΑ που δημοσιεύτηκε την Παρασκευή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top