ΔΙΕΘΝΗ

Εξοργιστικό βίντεο: Αμερικανίδα υπάλληλος γηροκομείου βασανίζει 93χρονη χτυπώντας τη με λερωμένη πάνα

Εξοργιστικό βίντεο: Αμερικανίδα υπάλληλος γηροκομείου βασανίζει 93χρονη χτυπώντας τη με λερωμένη πάνα

Τη σοκαριστική κακοποίηση μιας ηλικιωμένης γυναίκας που πάσχει με άνοια, από μια εργαζόμενη του οίκου ευγηρίας όπου διαμένει στο Μίσιγκαν, κατέγραψε η κάμερα την οποία τοποθέτησαν κρυφά στο δωμάτιο της 93χρονης οι συγγενείς της.

Στο εξοργιστικό κλιπ που δημοσιεύουν πολλά διεθνή ΜΜΕ, η 26χρονη Ντόντια Σόνρα Άρινγκτον εμφανίζεται να ξεσπά στην άτυχη γυναίκα επειδή λερώθηκε κάνοντας πάνω της την ανάγκη της, και να τη χτυπά επανειλημμένα με τη λερωμένη πάνα.

Κάποια στιγμή η υπάλληλος γραπώνει από τον λαιμό τη γυναίκα, μια χειρονομία που στην ηλικία της και με την επιβαρυμένη κατάσταση της υγείας της θα μπορούσε να προκαλέσει σοβαρό τραυματισμό ή ακόμη και θάνατο.

Η Ντόντια Σόνρα Άρινγκτον συνελήφθη και εις βάρος της ασκήθηκε δίωξη για κακοποίηση ευάλωτου ενήλικα, βασανισμό με σκοπό την πρόκληση ακραίου σωματικού ή και ψυχικού πόνου και επίθεση με σκοπό την πρόκληση σωματικής βλάβης.

Σύμφωνα με τη New York Post, αν η 26χρονη βρεθεί ένοχη για όλες τις κατηγορίες μπορεί να της επιβληθούν ακόμη και ισόβια.

«Βλέπετε [στο βίντεο] πόσο ευάλωτο είναι το θύμα και πώς δέχεται χτυπήματα με τη λερωμένη πάνα που μπορεί να ζυγίζει ακόμα και ένα κιλό. Αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό. Η λαβή που κάνει στον λαιμό της, σφίγγοντάς τον, θα μπορούσε να σκοτώσει άνθρωπο, ειδικά μια 93χρονη» δήλωσε σε δημοσιογράφους ο Κρις Χάνσον, σερίφης της Κομητείας Τζενεσί.
Σύμφωνα με τον ίδιο, η ηλικιωμένη γυναίκα πάσχει από προχωρημένη άνοια και δεν μπορούσε να αντιληφθεί τι συνέβαινε τη στιγμή της κακοποίησης.

Ο Εισαγγελέας της κομητείας Τζενεσί δήλωσε σε τοπικά ΜΜΕ ότι αισθάνεται αποτροπιασμό και οργή για τις πράξεις της κατηγορουμένης, και επισήμανε ότι η διωκτική αρχή θα εξαντλήσει την αυστηρότητά της.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Τις ευχές του σε όλους τους πολίτες ενόψει της Ανάστασης και του Πάσχα έδωσε σε τηλεοπτικό πασχαλινό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top