ΔΙΕΘΝΗ

Πλάνα από κάμερα της αστυνομίας των ΗΠΑ έχουν καταγράψει την προσγείωση UFO σε αυλή - Βίντεο

Πλάνα από κάμερα της αστυνομίας των ΗΠΑ έχουν καταγράψει την προσγείωση UFO σε αυλή - Βίντεο

Η αστυνομία του Λας Βέγκας έδωσε στην δημοσιότητα πλάνα που δείχνουν ένα UFO να προσγειώνεται σε αυλή σπιτιού.

Ένα βίντεο από την αστυνομία του Λας Βέγκας έχει φέρει αναστάτωση στις ΗΠΑ, καθώς δείχνει ένα UFO να προσγειώνεται σε μια αυλή σπιτιού.

Το μυστηριώδες υλικό κοινοποιήθηκε από το Μητροπολιτικό Τμήμα της Αστυνομίας του Λας Βέγκας εν μέσω μιας σειράς περίεργων συμβάντων στην περιοχή.

Στο βίντεο, μια πράσινη μπάλα φωτός φαίνεται να ταξιδεύει χαμηλά στον ουρανό πριν φαινομενικά πέσει στο έδαφος. Σύμφωνα με το 8 News, το αντικείμενο που εντοπίστηκε στον ουρανό επισημάνθηκε στα πλάνα της κάμερας σώματος γύρω στις 23:50 τοπική ώρα της 30ης Απριλίου 2023, αλλά η λάμψη του φάνηκε μέχρι τη Γιούτα και την Καλιφόρνια.

Σε λιγότερο από 40 λεπτά μετά τον εντοπισμό του «UFO» στην κάμερα της αστυνομίας, ένας άνδρας που ζει περίπου 80 μίλια από την περιοχή, κάλεσε το 911 για να αναφέρει ένα πολύ παράξενο θέαμα.

Στην ηχογράφηση του τηλεφωνήματος που κοινοποιήθηκε από το 8 News, ακούγεται ένας άνδρας να ισχυρίζεται ότι υπήρχαν δύο άγνωστες οντότητες στην αυλή του σπιτιού του - και προφανώς είχαν φτάσει λίγο αφότου αυτός και η οικογένειά του εντόπισαν ένα παρόμοιο αντικείμενο από τον ουρανό.

 

«Υπάρχει μια φιγούρα 2,5 μέτρων, έχει μεγάλα μάτια και μας κοιτάζει. Είναι ακόμα εκεί. Στην αυλή μου. Ορκίζομαι στον Θεό αυτό δεν είναι αστείο. Είναι πραγματικό και είμαστε τρομοκρατημένοι» ακούγεται να λέει. «Μοιάζει με εξωγήινο, έχει μεγάλα μάτια. Δεν μπορώ να το εξηγήσω. Και μεγάλο στόμα. Είναι λαμπερά μάτια και δεν είναι άνθρωπος. Είμαι 100% σίγουρος ότι δεν είναι άνθρωπος», συνεχίζει.

Η αστυνομία διεξήγαγε εκτεταμένη έρευνα στην περιοχή μετά την κλήση, αλλά δεν είχαν αποκαλυφθεί νέα στοιχεία εκείνη τη στιγμή. Πηγές κοντά στην έρευνα ανέφεραν στο ABC 7 ότι οι αρχές δεν αντιμετώπισαν το περιστατικό ως φάρσα και η αστυνομία επέστρεψε αργότερα στην περιοχή για να τοποθετήσει κάμερες στην αυλή με την ελπίδα να καταγράψει οποιαδήποτε περαιτέρω ασυνήθιστη δραστηριότητα.

 

Ωστόσο, ο αξιωματικός πλανητικής άμυνας της NASA, Λίντλεϊ Τζόνσον, είπε στο Vice ότι «το UFO» που εντοπίστηκε στα πλάνα της κάμερας σώματος ήταν πιο πιθανό να είναι ένας φωτεινός μετεωρίτης παρά ένα σκάφος εξωγήινων».

 

Πηγή: protothema.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία επισκέφθηκε τη Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top