ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σύνδεσμος Καταναλωτών: Ανυπόστατα παράπονα για ποσότητα υγραερίου σε κυλίνδρους

Σύνδεσμος Καταναλωτών: Ανυπόστατα παράπονα για ποσότητα υγραερίου σε κυλίνδρους

Δεν ευσταθούν τα παράπονα για την ποσότητα του υγραερίου στους κυλίνδρους βάρους 10 κιλών, αναφέρει ο Κυπριακός Σύνδεσμος Καταναλωτών, ο οποίος προέβη σε σχετική έρευνα, μετά τη λήψη παραπόνων για το θέμα.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του, ο Σύνδεσμος έλαβε παράπονα αναφορικά με το πραγματικό βάρος του υγραερίου που αγοράζει και χρησιμοποιεί ο καταναλωτής σ' ένα κύλινδρο υγραερίου καθαρού βάρους 10 κιλών. Ως εκ τούτου, στις 10 Απριλίου 2024 πραγματοποίησε σχετική έρευνα.

Η έρευνα κάλυψε τον έλεγχο του βάρους πέραν των 100 κυλίνδρων, στους οποίους ελέγχθηκε το βάρος του κυλίνδρου που επιστρέφει ο καταναλωτής στην υπεραγορά, το βάρος (τάρα/απόβαρο) που αναγράφεται στον κύλινδρο υγραερίου από την εταιρεία εμφιάλωσης και το συνολικό βάρος του κυλίνδρου πριν από την πώλησή του.

Σύμφωνα με τον Σύνδεσμο, από την έρευνα δεν διαπιστώθηκε οποιαδήποτε διαφορά μεταξύ της ποσότητας υγραερίου που αγοράζει και χρησιμοποιεί ο καταναλωτής. "Ως εκ τούτου, τα οποιαδήποτε παράπονα ή αμφιβολίες αναφορικά με την ποσότητα του υγραερίου που αγοράζει και χρησιμοποιεί ο καταναλωτής δεν ευσταθούν", σημειώνει.

Ο πίνακας του ελέγχου που πραγματοποίησε ο Σύνδεσμος βρίσκεται αναρτημένος και στην ιστοσελίδα του Κυπριακού Συνδέσμου Καταναλωτών.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παππούς Χρύσανθος: Συγκινητικά τα λόγια της συζύγου του - «Αναστήθηκε ο Χριστός, αναστηθήκαμε κι εμείς»

ΕΔΕΚ: Σε ανοδική πορεία η συσπείρωση - Η 6η έδρα - Φαβορί ο Ανδρέας Αποστόλου

Συναγερμός στις Αρχές: Έβαλαν φωτιά σε δημοτικό σχολείο και προκάλεσαν ζημιές σε εξωτερικούς χώρους

Βεγγαλικά σε περίπτερα: Ποια δικαιούνται να διατίθενται - Μπορούν να πωλούνται σε ανήλικους;

«Ω γλυκύ μου… κρέας»: Έρχεται νέα αύξηση στο χοιρινό – Στα ύψη το αρνί - Τρέχουν να προλάβουν την αργία της Πρωτομαγιάς οι καταναλωτές

Ο Δημήτρης Κόκοτας άνοιξε τα μάτια του – Δεν έχει πια μηχανική υποστήριξη



Τηλεφωνική επικοινωνία ΠτΔ με Σούνακ - Αναγνώρισε την προσφορά της Κύπρου για τη Γάζα το Ηνωμένο Βασίλειο

Τηλεφωνική επικοινωνία ΠτΔ με Σούνακ - Αναγνώρισε την προσφορά της Κύπρου για τη Γάζα το Ηνωμένο Βασίλειο

Ο Πρόεδρος της 🇨🇾 Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης είχε σήμερα το απόγευμα τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρωθυπουργό του Ηνωμένου Βασιλείου Rishi Sunak.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top