ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Όχημα τυλίχθηκε στις φλόγες – Χειροπέδες σε 40χρονο για εμπρησμό – Τον «έκαψε» μαρτυρία

Όχημα τυλίχθηκε στις φλόγες – Χειροπέδες σε 40χρονο για εμπρησμό – Τον «έκαψε» μαρτυρία

Στη σύλληψη 40χρονου προχώρησε η Αστυνομία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με υπόθεση εμπρησμού αυτοκινήτου, που διαπράχθηκε χθες, στη Λευκωσία.

Η φωτιά ξέσπασε γύρω στις 7μ.μ. χθες, σε αυτοκίνητο το οποίο βρισκόταν ακινητοποιημένο σε ανοιχτό χώρο, στη Λευκωσία. Η φωτιά κατασβέστηκε από μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, ενώ από εξετάσεις που διενεργήθηκαν στην σκηνή διαπιστώθηκε ότι η φωτιά τέθηκε κακόβουλα.

Από τις εξετάσεις της Αστυνομίας, εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον του 40χρονου, ο οποίος συνελήφθη σήμερα δυνάμει δικαστικού εντάλματος, για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Ακολούθως, ο 40χρονος παρουσιάστηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, το οποίο εξέδωσε εναντίον του διάταγμα οκταήμερης κράτησης.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας διερευνά την υπόθεση.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

Η Κυβέρνηση επενδύει στην ΕΕ για οριστική διευθέτηση του Κυπριακού, ενόψει και του τραγικού ορόσημου των 50 χρόνων της τουρκικής κατοχής επί του εδάφους της Κυπριακής Δημοκρατίας, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τον χαιρετισμό του στα εγκαίνια της περιηγητικής έκθεσης φωτογραφίας του Γραφείου Τύπου και Πληροφοριών με θέμα «20 χρόνια Κύπρος – ΕΕ».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top