ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μονή Αββακούμ: Ανησυχούσαν οι μοναχοί για έλεγχο - Σκέφτονταν να κρύψουν το χρηματοκιβώτιο

Μονή Αββακούμ: Ανησυχούσαν οι μοναχοί για έλεγχο - Σκέφτονταν να κρύψουν το χρηματοκιβώτιο

Σε εξέλιξη βρίσκεται η συνεδρίαση του συνοδικού δικαστηρίου αναφορικά με την υπόθεση της Ιεράς Μονής Οσίου Αββακούμ, το οποίο συνέρχεται από το πρωί κεκλεισμένων των θυρών.

Όπως ανέφερε σε παρέμβαση της στην εκπομπή Μέρα Μεσημέρι, η δημοσιογράφος Χρυστάλα Βιλάνου, ένα βίντεο το οποίο βρίσκεται στα χέρια των Αρχών και συγκεκριμένα ένας διάλογος μεταξύ των δύο μοναχών στην παρουσία και μιας γυναίκας στον οποίο ανησυχούσαν για ενδεχόμενο έλεγχο στο Μοναστήρι και έψαχναν που θα βρουν να κρύψουν το χρηματοκιβώτιο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Παράλληλα, όπως αναφέρεται στον διάλογο ότι εξεταζόταν η επιλογή να κρυφτεί σε ερμάρι, κάτω από το πλυντήριο ή να καλυφθεί με μπετόν.

Επιπρόσθετα ανέφερε ότι οι δημοσιογράφοι που βρίσκονται στην Ιερά Αρχιεπισκοπή δεν έχουν καμία πληροφόρηση προσθέτοντας ότι είναι μια υπόθεση η οποία απασχολεί την κοινωνία της Κύπρου και έχει σοκάρει τους πιστούς οι οποίοι θέλουν να μάθουν για το πως θα κυλίσουν οι διαδικασίες.  

Δείτε το βίντεο:  

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ σε νέους Πρέσβεις: «Δέσμευση για λύση στη βάση ΔΔΟ»

ΠτΔ σε νέους Πρέσβεις: «Δέσμευση για λύση στη βάση ΔΔΟ»

Τη δέσμευσή του για μια λύση στη βάση διζωνικής δικοινοτικής ομοσπονδίας με πολιτική ισότητα, όπως ορίζεται στα αντίστοιχα ψηφίσματα του Συμβουλίου Ασφαλείας των ΗΕ, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τις τελετές επίδοσης διαπιστευτηρίων Πρέσβεων ξένων χωρών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top