ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τρόοδος: Στα πόσα εκατοστά έφτασε το χιόνι; - Εγκλωβισμός οδηγών και κατολισθήσεις βράχων κινητοποίησαν την Αστυνομία – Μαγευτικές εικόνες

Τρόοδος: Στα πόσα εκατοστά έφτασε το χιόνι; - Εγκλωβισμός οδηγών και κατολισθήσεις βράχων κινητοποίησαν την Αστυνομία – Μαγευτικές εικόνες

Μαγευτικές είναι οι εικόνες από το κάτασπρο Τρόοδος.

Σύμφωνα με τον Αστυνομικό Σταθμό της περιοχής, χθες (31/01) το βράδυ η θερμοκρασία έπεσε στους -4 βαθμούς κελσίου, ενώ το ύψος του χιονιού έφτασε τα 28 εκατοστά στην πλατεία του Τροόδους και τα 48 εκατοστά στον Όλυμπο.

Να σημειωθεί πως μέχρι τις πρωινές ώρες οι δρόμοι ήταν κλειστοί για όλα τα οχήματα λόγω παγετού.

Σύμφωνα με τη νέα ενημέρωση, οι δρόμοι άνοιξαν για το κοινό και είναι προσβάσιμοι, ενώ το χιόνι σήμερα Πέμπτη (01/02) φτάνει τα 20 εκατοστά στην πλατεία του Τροόδους.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν τα προβλήματα που προέκυψαν χθες το βράδυ λόγω των έντονων καιρικών συνθηκών, όπως για παράδειγμα κατολισθήσεις μεγάλων βράχων στο κύριο δρόμο Τροόδους – Καρβουνά, πτώση δέντρων στον κύριο δρόμο Τροόδους – Πλατρών αλλά και εγκλωβισμός οδηγών στην περιοχή.

Άμεση ήταν η επέμβαση της Αστυνομίας τόσο στον απεγκλωβισμό των πολιτών όσο και στην αποκατάσταση των δρόμων.

Έκκληση της Αστυνομίας είναι οι οδηγοί να είναι πολύ προσεχτικοί διότι σε διάφορα σημεία του δρόμου πέφτει χιόνι από τα δέντρα και δημιουργείται πάγος στο οδόστρωμα.

ΝΕΟΤΕΡΟ ΩΡΑ 14:20: Ανοικτοί για όλα τα οχήματα είναι οι δρόμοι που οδηγούν στην πλατεία του Τροόδους, ωστόσο, λόγω παγετού, ο δρόμος που οδηγεί στην κορυφή είναι ανοικτός μόνο για οχήματα με κίνηση και στους τέσσερις τροχούς ή εφοδιασμένα με αντιολισθητικές αλυσίδες.

Δείτε τις απίστευτες φωτογραφίες:

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Περιμένοντας την έκθεση Ολγκίν - Σε τεντωμένο σχοινί οι ισορροπίες

Περιμένοντας την έκθεση Ολγκίν - Σε τεντωμένο σχοινί οι ισορροπίες

Αναχωρώντας από την Κύπρο την περασμένη εβδομάδα η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν, έστειλε σαφή μηνύματα και προς τις δύο πλευρές την ε/κ και την τ/κ για να κάνουν βήματα έτσι ώστε να κινηθεί η διαδικασία στο κυπριακό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top