ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αναβάθμιση υπηρεσιών κατ’ οίκον γενικής νοσηλευτικής στο ΓεΣΥ από ΟΑΥ

Αναβάθμιση υπηρεσιών κατ’ οίκον γενικής νοσηλευτικής στο ΓεΣΥ από ΟΑΥ

Σε αναβάθμιση των υπηρεσιών κατ’ οίκον γενικής νοσηλευτικής για δικαιούχους που υποβάλλονται σε εξωνεφρική κάθαρση, καθώς και για δικαιούχους με συγκεκριμένα χρόνια νοσήματα, καθετήρες και στομίες προχωρεί από σήμερα, 1η Νοεμβρίου 2023, ο Οργανισμός Ασφάλισης Υγείας (ΟΑΥ).

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση, ο Οργανισμός, στο πλαίσιο της ενίσχυσης των παρεχόμενων υπηρεσιών, έχει προχωρήσει στην αύξηση του αριθμού των κατ ’οίκον υπηρεσιών γενικής νοσηλευτικής που καλύπτονται από το ΓεΣΥ για τους ασθενείς αυτούς.

Σημειώνεται ότι οι πιο πάνω υπηρεσίες εξακολουθούν να παρέχονται, εφόσον υπάρχει διαθέσιμο έγκυρο παραπεμπτικό από τον θεράποντα ιατρό και αφορούν δικαιούχους οι οποίοι έχουν καθορισθεί από τον Προσωπικό τους Ιατρό ως κατακεκλιμένοι.

Η πιο πάνω αναβάθμιση, επισημαίνεται, εντάσσεται στο πλαίσιο της συνεχούς επαναξιολόγησης των υπηρεσιών που παρέχει το ΓεΣΥ, σε μια προσπάθεια διαφοροποίησης των υπηρεσιών σε δικαιούχους οι οποίοι χρήζουν αυξημένης φροντίδας.

Πηγή: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Νεκρή Ζώνη: Στους 27 οι μετανάστες μετά από νέες αφίξεις την νύχτα - Συσκέψεις αρμοδίων στην ΚΔ

Νεκρή Ζώνη: Στους 27 οι μετανάστες μετά από νέες αφίξεις την νύχτα - Συσκέψεις αρμοδίων στην ΚΔ

Δέκα τρεις μετανάστες - μεταξύ αυτών και ασυνόδευτα παιδιά - βρίσκονται στη νεκρή ζώνη, επιπλέον των 14 που εδώ και δύο εβδομάδες, φιλοξενούνται σε σκηνές στην περιοχή μεταξύ Αγλαντζιάς και Γερίου, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό σε 27.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top