«Έχασε» την πτήση για Γαλλία - Παρουσίασε πλαστό γαλλικό δελτίο ταυτότητας

«Έχασε» την πτήση για Γαλλία - Παρουσίασε πλαστό γαλλικό δελτίο ταυτότητας

Στην σύλληψη ενός ατόμου προχώρησε την Πέμπτη η Αστυνομία προς διευκόλυνση των ανακρίσεων για υπόθεση πλαστογραφίας και πλαστοπροσωπίας στο αεροδρόμιο Πάφου.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου την Πέμπτη, στις 17:00, στο Τμήμα Αναχωρήσεων του αεροδρομίου Πάφου παρουσιάστηκε ένα πρόσωπο με προορισμό την Γαλλία παρουσιάζοντας γαλλικό δελτίο ταυτότητας.

Ηγέρθηκαν υπόνοιες και διαπιστώθηκε ότι ήταν πλαστό έγγγραφο, ενώ ανακρινόμενος φέρεται να δήλωσε άλλα ως τα πραγματικά του στοιχεία, με αποτέλεσμα να συλληφθεί για πλαστοπροσωπία και πλαστογραφία και να τεθεί υπό κράτηση.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ραντεβού με χαμηλές προσδοκίες, ελπίδες επανεκκίνησης στο Κυπριακό

Ασθενοφόρα: Ποιες μεταφορές ασθενών καλύπτει το ΓεΣΥ - Πόσα στοιχίζει

Έτσι θα προστατέψεις το αυτοκίνητό σου από τον καύσωνα - Οι ζημιές που προκαλούνται και «ο  μύθος» για το air condition και την βενζίνη

Τους ανέκοψαν για έλεγχο και έπιασαν «λαβράκι» - Στην κατοχή τους διαρρηκτικά εργαλεία

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Τραγωδία στη Λεμεσό: Πληροφορία για θερμάστρα στο δωμάτιο του άτυχου 32χρονου - Φαίνεται να έχασε τις αισθήσεις του

Τραγωδία στη Λεμεσό: Πληροφορία για θερμάστρα στο δωμάτιο του άτυχου 32χρονου - Φαίνεται να έχασε τις αισθήσεις του

Σε πένθος βυθίστηκε ξανά η Λεμεσός μετά την νέα τραγωδία με νεκρό 33χρονο, μετά από πυρκαγιά που ξέσπασε σε οικία στη Λεμεσό το μεσημέρι της Κυριακής (23/2), με τις εξετάσεις από Αστυνομία, Πυροσβεστική Υπηρεσία και Τμήμα Ηλεκτρομηχανολογικών Υπηρεσιών, να αναμένεται να αρχίσουν ξανά αύριο Δευτέρα (24/2).

BEST OF TOTHEMAONLINE