ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πραγματοποιήθηκε το «China-Cyprus Tourism Promotion Webinar» - Προτεραιότητα του Υφυπουργείου οι απευθείας πτήσεις μεταξύ Κύπρου - Κίνας

Πραγματοποιήθηκε  το «China-Cyprus Tourism Promotion Webinar» - Προτεραιότητα του Υφυπουργείου οι απευθείας πτήσεις μεταξύ Κύπρου - Κίνας

Πραγματοποιήθηκε χθες Τετάρτη, 26 Ιουλίου, με επιτυχία το «China-Cyprus Tourism Promotion Webinar», στο οποίο έλαβαν μέρος πέραν των 20 συμμετεχόντων από αντιπροσωπείες των δύο χωρών, με επικεφαλής τον Υφυπουργό Τουρισμού της Κύπρου κ. Κώστα Κουμή και τον Αναπληρωτή Γενικό Διευθυντή του Γραφείου Διεθνών Ανταλλαγών και Συνεργασίας του Υπουργείου Πολιτισμού και Τουρισμού της Κίνας κ. Zhang Weiguo.

Στο «Webinar» συμμετείχαν επίσης οι Πρέσβεις των δύο χωρών κα. Μάρθα Μαυρομμάτη και κ. Liu Yantao, Στελέχη των Υπουργείων, εκπρόσωποι των τοπικών αρχών των πόλεων Λεμεσού και Nanjing, καθώς επίσης, εκπρόσωποι Κινεζικών και Κυπριακών Συνδέσμων και επιχειρήσεων.

Κατά τη διάρκεια του «webinar» ανταλλάγησαν απόψεις μεταξύ των συμμετέχοντων και προβλήθηκαν φιλμάκια τουριστικού περιεχομένου.

Το σημερινό «webinar» αποτελεί συνέχεια των προηγούμενων τριών συναντήσεων που είχε το Υφυπουργείο Τουρισμού από την 1η Μαρτίου και μετά, με πιο σημαντική την επισκεψη του Υφυπουργού Τουρισμού της Κίνας κ. Li Qun στην Κύπρο στις 29 Μαϊου 2023.

Στόχος η επίτευξη στενότερης συνεργασίας μεταξύ Κύπρου - Κίνας στον τουριστικό τομέα, με ύψιστη προτεραιότητα την τοποθέτηση απευθείας πτήσεων.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ανεβαίνει ξανά η θερμοκρασία... παρέα με τη σκόνη - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού

Επιβραδύνεται η αύξηση της τιμής του καφέ στην ΕΕ – Τι ισχύει για την Κύπρο

Κύπρια επαγγελματίας Feng Shui μιλά στο «Τ»: Τα μυστικά για την καλή ενέργεια και εκείνοι που «αναγκάστηκαν» να αλλάξουν σπίτι

Πόσο κοστίζει μία νύχτα στο πιο πολυτελές ξενοδοχείο του κόσμου

Σοκ στην Ελλάδα από τον αιφνίδιο θάνατο 23χρονης - Ξύπνησε με δύσπνοια και κατέρρευσε

Προκαλεί ο Ερντογάν την Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Ποντίων: Ξεσηκωθήκαμε ενάντια στην εχθρική κατοχή



Ευρωεκλογές: Σε διάταξη μάχης τα κόμματα - Το στοίχημα, οι επιθέσεις και η μέτρια προεκλογική εκστρατεία

Ευρωεκλογές: Σε διάταξη μάχης τα κόμματα - Το στοίχημα, οι επιθέσεις και η μέτρια προεκλογική εκστρατεία

Όσο πλησιάζουμε στις Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου, τα κόμματα βρίσκονται σε διάταξη μάχης για να φτάσουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Με κινήσεις εντυπωσιασμού και δηλώσεις, οι ηγεσίες των κομμάτων τρέχουν στη μάχη των ευρωεκλογών έχοντας ως πρώτιστο μέλημα τους, τη συσπείρωση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top