ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Μητέρα βρήκε στο κινητό του παιδιού της μηνύματα από τον καθηγητή - Αδιόριστος ο εκπαιδευτικός που συνελήφθη

Μητέρα βρήκε στο κινητό του παιδιού της μηνύματα από τον καθηγητή - Αδιόριστος ο εκπαιδευτικός που συνελήφθη

Μητέρα βρήκε στο κινητό του παιδιού της μηνύματα σεξουαλικού χαρακτήρα από τον καθηγητή ο οποίος μετά την καταγγελία συνελήφθη.

Ο 25χρονος καθηγητής οδηγήθηκε χθες ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας και εναντίον του εκδόθηκε ένταλμα προσωποκράτησης οκτώ ημερών.

Ο εν λόγω εκπαιδευτικός φαίνεται να εμπλέκεται και σε άλλες τέσσερις υποθέσεις ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό των θυμάτων του στα πέντε ανήλικα παιδιά, καθώς βρέθηκαν στην κατοχή του φωτογραφίες πέντε συνολικά ανήλικων.

Ερευνα έγινε τόσο στην οικία του όσο και στο αυτοκίνητό του ενώ έχουν παραληφθεί διάφορα τεκμήρια από την Αστυνομία τα οποία θα τύχουν δικανικής εξέτασης.

Ο εκπαιδευτικός αντιμετωπίζει την κατηγορία της άγρας παιδιού, της σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκου καθώς και της παρενοχλητικής παρακολούθησης.

Ο Διευθυντής της Μέσης Εκπαίδευσης, Κυπριανό Λούη μιλώντας στην εκπομπή «Ενημέρωση Τώρα», εξήγησε ότι πρόκειται για αδιόριστο εκπαιδευτικό ο οποίος «Απασχολήθηκε για μικρό χρονικό διάστημα σε πρόγραμμα του Υπουργείου Παιδείας με λευκό ποινικό μητρώο άρα αυτή τη στιγμή δεν είναι στον χώρο της εκπαίδευσης από τον περασμένο μήνα».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Εντοπίστηκαν τα συντρίμμια του ελικοπτέρου του Ιρανού προέδρου - «Δεν υπάρχει ίχνος ζωής»

«Πρωτοβουλίες Νέων»: «Άδειασε» το ταμείο - Μεγάλος ο όγκος των αιτήσεων – Χρειάζεται ενίσχυση του κονδυλίου

Ξενοδοχεία: Έτσι κατέληξε χωρίς άδεια λειτουργίας το 93% - Οι λόγοι καθυστέρησης και οι εκτιμήσεις για τον τουρισμό φέτος το καλοκαίρι

Δεν φεύγει η σκόνη από την ατμόσφαιρα - Μέχρι πού θα φτάσει ο υδράργυρος σήμερα



Περιμένοντας την έκθεση Ολγκίν - Σε τεντωμένο σχοινί οι ισορροπίες

Περιμένοντας την έκθεση Ολγκίν - Σε τεντωμένο σχοινί οι ισορροπίες

Αναχωρώντας από την Κύπρο την περασμένη εβδομάδα η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν, έστειλε σαφή μηνύματα και προς τις δύο πλευρές την ε/κ και την τ/κ για να κάνουν βήματα έτσι ώστε να κινηθεί η διαδικασία στο κυπριακό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top