LIKE ONLINE

Η κάμερα «τσάκωσε» παρουσιάστρια του BBC να τεντώνεται κατά τη διάρκεια του δελτίου

Η κάμερα «τσάκωσε» παρουσιάστρια του BBC να τεντώνεται κατά τη διάρκεια του δελτίου

Tο να είσαι παρουσιαστής δεν είναι και τόσο εύκολο. Πρέπει να είσαι «καθώς πρέπει» στην κάμερα την ώρα που μεταδίδεις τις ειδήσεις και αυτό σημαίνει πως δεν έχεις χρόνο ούτε να τεντωθείς… Η κάμερα μπορεί να σε «τσακώσει» όταν δεν το περιμένεις…

Αυτό συνέβη και σε παρουσιάστρια του BBC, που νόμιζε πως δεν ήταν on camera, ωστόσο ο φακός την έπιασε να «χαλαρώνει» και να ξεμουδιάζει σηκώνοντας τα χέρια της…

Όλα συνέβησαν στις 11:17 το πρωί της Πέμπτης (4/5) όταν η παρουσιάστρια του BBC έκανε «πάσα» για το teaser των τίτλων ειδήσεων του καναλιού. Και ενώ πίστευε πως είχε λίγο χρόνο μέχρι να βγει στον «αέρα», υπολόγισε λάθος τον χρόνο της επιστροφής με αποτέλεσμα η κάμερα να την δείξει να τεντώνει τα χέρια της. «ΟΚ» είπε εμφανώς αμήχανη η παρουσιάστρια του βρετανικού καναλιού, η οποία για αρκετά δευτερόλεπτα έμεινε σιωπηλή κοιτάζοντας τα χαρτιά της.

Μάλιστα, όταν προσπάθησε να μιλήσει ξανά, το μικρόφωνό της παρέμεινε κλειστό μέχρι τελικά να καταφέρει η Μπουράκ να «πασάρει» το επόμενο θέμα.

Πηγή: newsbeast.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το βασικό στήριγμα στην προσπάθεια για επίτευξη ειρήνης στην Κύπρο, δήλωσε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε εκδήλωση εορτασμού της επετείου για τα 20 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση που διεξήχθη στο Προεδρικό Μέγαρο στην παρουσία της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλας φον ντερ Λάιεν η οποία ανέφερε ότι η Κύπρος έχει καταστεί κόμβος αλληλεγγύης, όχι μόνο για την Ευρώπη αλλά και για τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top