ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Απαντά στις κατηγορίες Βαρνάβα ο Σιζόπουλος - «Αυτό που έχει παρουσιάσει στην επιστολή του είναι ξαναζεσταμένο φαγητό»

Απαντά στις κατηγορίες Βαρνάβα ο Σιζόπουλος - «Αυτό που έχει παρουσιάσει στην επιστολή του είναι ξαναζεσταμένο φαγητό»

Απάντηση στις κατηγορίες του πρώην Βουλευτή του Κ.Σ. ΕΔΕΚ, Γιώργου Βαρνάβα, έδωσε ο Πρόεδρος του κόμματος, Μαρίνος Σιζόπουλος.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: «Στήνει στον τοίχο» τον Σιζόπουλο με 14 ερωτήματα ο Βαρνάβα - «Είναι ο τελευταίος που μπορεί να δώσει μαθήματα εντιμότητας»

Μιλώντας στην εκπομπή του Omega, «Ενημέρωση Τώρα», ο κ. Σιζόπουλος αναφορικά με την επιστολή του κ. Βαρνάβα, ανέφερε πως, «να διερευνηθούν τα πάντα, ούτως ή άλλως αυτά που έχει παρουσιάσει στην επιστολή του, είναι ξαναζεσταμένο φαγητό. Έχουν δοθεί όλα τα στοιχεία τεκμηριωμένα και κατατέθηκαν και στη Βουλή, ένα χρόνο πριν για να υπάρχει πλήρης διαφάνεια», τόνισε.

«Το ζήτημα είναι εντελώς διαφορετικό. Είναι λογικό από τη στιγμή που ένα άτομο παρουσιάζεται ως στέλεχος ενός κόμματος και μάλιστα εμφανίζεται και ως ένα άτομο που ήταν και υποψήφιος για την Προεδρία του, αλλά συμμετείχε και σε συγκεντρώσεις, για να διασώσουν όπως λένε, την ΕΔΕΚ, από τη στιγμή που δημόσια αναφέρεται το όνομά του και ενδεχόμενος η εμπλοκή του, ως κόμμα είμαστε υποχρεωμένοι, να ζητήσουμε κάποιες διευκρινίσεις για να ξέρουμε τι συμβαίνει».

«Όποιος θέλει, μπορεί να προσφύγει σε οποιοδήποτε σώμα για διαφάνεια και διερεύνηση. Εγώ τα στοιχεία τα έχω και τα έχω παραδώσει και στη Βουλή. Δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Σιζόπουλος.

Δείτε το βίντεο:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ταξίδια: Αυτά μπορεί να προκύψουν με πτήσεις και αποσκευές – Η αποζημίωση ανά χιλιόμετρα και τα δικαιώματα του καταναλωτή

Μπάνιο στη θάλασσα: Πώς θα επιλέξουμε το κατάλληλο αντηλιακό - Συμβουλές για προστασία από την ηλιακή ακτινοβολία

Νοθευμένα ποτά, ουσίες και μύθοι - Η νυχτερινή ζωή της Λευκωσίας μέσα από τα μάτια του ΟΠΕ

Πυρκαγιά στον Άγιο Συλά: Επιχειρούν για πλήρη κατάσβεση - Ξεκίνησαν ρίψεις νερού τα εναέρια μέσα

«Ξάφριζαν» αυτοκίνητα στην Αγία Νάπα - Χειροπέδες σε τέσσερα πρόσωπα

Μικρούτσικος: Τα έχωσε άγρια στην Κύπρια παίκτρια του Tv Queen για ρατσιστική συμπεριφορά



Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Δεν συζητάμε για «βελούδινο διαζύγιο» με την CPP για Βασιλικό»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Δεν συζητάμε για «βελούδινο διαζύγιο» με την CPP για Βασιλικό»

Δεν συζητάμε για «βελούδινο διαζύγιο» με την κινεζική κρατική εταιρεία (CPP) όσον αφορά το θέμα του τερματικού στο Βασιλικό, δήλωσε το Σάββατο ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, για να προσθέσει ότι «συνεχίζεται η προσπάθεια».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top