Ολοκληρώθηκε το Υπουργικό Συμβούλιο - Η απάντηση Λετυμπιώτη για πόρισμα Θανάση, θέσεις Τατάρ και Ηλεκτρική Διασύνδεση
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης προήδρευσε σήμερα, στο Προεδρικό Μέγαρο, συνεδρίασης του Υπουργικού Συμβουλίου.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την καταγγελία, ο 50χρονος έλαβε μήνυμα στο κινητό του τηλέφωνο, το οποίο φαίνεται να τον ενημέρωνε ότι ο τραπεζικός του λογαριασμός είχε μπλοκαριστεί και του ζητήθηκε επιβεβαίωση της ταυτότητάς του, μέσω ενός συνδέσμου.
Ο παραπονούμενος αφού ακολούθησε τον εν λόγω σύνδεσμο, καταχώρησε στη συνέχεια τους κωδικούς του, με αποτέλεσμα το χρηματικό ποσό των 24.890 ευρώ, από τον λογαριασμό του να καταλήξει σε τράπεζα του εξωτερικού.
Η υπόθεση διερευνάται από το Γραφείο Διερεύνησης Οικονομικού Εγκλήματος του ΤΑΕ Λευκωσίας.
Οι πολίτες καλούνται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και σε περίπτωση που λάβουν τέτοιο μήνυμα, να μην ανταποκρίνονται να επικοινωνούν με τον επίσημο αριθμό του οργανισμού ή το τραπεζικό του ίδρυμα.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις