ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

«Σάπισαν» στο ξύλο 27χρονο Λευκωσιάτη – Τον έστειλαν για ράμματα στο Γ. Νοσοκομείο Λευκωσίας – Καταζητούνται δυο νεαρά πρόσωπα

«Σάπισαν» στο ξύλο 27χρονο Λευκωσιάτη – Τον έστειλαν για ράμματα στο Γ. Νοσοκομείο Λευκωσίας – Καταζητούνται δυο νεαρά πρόσωπα

Με τραύματα στο πρόσωπο και στο πόδι μεταφέρθηκε τα ξημερώματα νεαρός 27χρονος από την Λευκωσία μετά από επίθεση δυο προσώπων.

Καταγγέλθηκε στην Αστυνομία από 27χρονο, ότι γύρω στις 4.30 π.μ. σήμερα, ενώ βρισκόταν έξω από υποστατικό στη Λευκωσία, δέχθηκε επίθεση από δύο άγνωστα πρόσωπα, τα οποία τον κτύπησαν με τα χέρια και τα πόδια τους στο πρόσωπο και στο σώμα, ενώ τον τραυμάτισαν και με αιχμηρό αντικείμενο στο πόδι.

Στη συνέχεια, τα δύο πρόσωπα τράπηκαν σε φυγή, ενώ ο 27χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου διαπιστώθηκε ότι φέρει εκδορές και ερεθίσματα στο πρόσωπο και θλαστικό τραύμα στο μηρό του δεξιού ποδιού, όπου του έγινε συρραφή.

Οι δράστες περιγράφονται ως ηλικίας περίπου 27 ετών, ύψους 1,70 μ. κανονικής σωματικής διάπλασης, με κοντά μαλλιά και τατουάζ στα χέρια ο πρώτος και ηλικίας 28 - 30 ετών, ισχυρής σωματικής διάπλασης, με πυκνό μούσι, ο δεύτερος.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας διερευνά την υπόθεση.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Νέα κίτρινη προειδοποίηση: Τους 42 θα φτάσει την Τρίτη ο υδράργυρος - Πότε τίθεται σε ισχύ

Δεύτερη πυρκαγιά στην επ. Λευκωσίας - Στην μάχη τρία πτητικά μέσα

Γεν. Εισαγγελέας: Αναμένει στωικά την απόφαση του Δικαστηρίου για τον Ελεγκτή

Θλίψη στην Κυπριακή κοινωνία: Πέθανε ο γνωστός δημοσιογράφος Χριστάκης Αριστείδου

Θα μπουν τελικά χρονοδιακόπτες σε φώτα τροχαίας; Ποια η απόφαση του Υπουργείου Μεταφορών

E-kalathi: Σε αυτή την εταιρεία κατακυρώθηκε η προσφορά - Πότε θα «πέσουν» οι υπογραφές και πότε θα λειτουργήσει



Ευρωεκλογές: Οι αναποφάσιστοι το μεγάλο δέλεαρ - Στην τελική κούρσα τα κόμματα

Ευρωεκλογές: Οι αναποφάσιστοι το μεγάλο δέλεαρ - Στην τελική κούρσα τα κόμματα

Βρισκόμαστε στην τελική στροφή πριν από τις διπλές εκλογές της Κυριακής 9 Ιουνίου και αυτό το οποίο προβληματίζει τις πολιτικές δυνάμεις είναι οι αναποφάσιστοι, οι οποίοι δεν ξέρουν ποιο κόμμα θα ψηφίσουν ή αν θα πάνε στις κάλπες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top