ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Για επαγγελματικές διαφορές τοποθετήθηκε η χειροβομβίδα στο Στρόβολο

Για επαγγελματικές διαφορές τοποθετήθηκε η χειροβομβίδα στο Στρόβολο

Η αναστάτωση που προκλήθηκε από το πρωί στην οδό Κωνσταντινουπόλεως μετά την εύρεση χειροβομβίδας έξω από εστιατόριο, σήκωσε στο πόδι τις Αρχές, αφού η σκηνή αποκλείστηκε σε μερικά μόλις λεπτά, με τους πυροτεχνουργούς της Αστυνομίας να εργάζονται για να την αχρηστεύσουν και το ασθενοφόρο του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας, να βρίσκεται στην αναμονή για τυχόν θύματα.

Σύμφωνα με καλά ενημερωμένες πηγές του Tothemaonline.com, τα κίνητρα της επίθεσης εναντίον του ιδιοκτήτη της επιχείρησης, οφείλονται σε επαγγελματικές διαφορές, αν και ο ίδιος επίσημα δεν ανέφερε ότι υποψιάζεται κανένα.

Η χειροβομβίδα ρωσικής προέλευσης τοποθετήθηκε λίγα μόλις μέτρα από την είσοδο του μαγαζιού, και ανεβρέθηκε γύρω στις 10:30 το πρωί από τον ιδιοκτήτη.

Οι δράστες είχαν αφαιρέσει την περόνη ασφαλείας, ευτυχώς όμως οι πυροτεχνουργοί κατάφεραν να πραγματοποιήσουν ελεγχόμενη έκρηξη, ενώ η χειροβομβίδα μεταφέρθηκε στη συνέχεια σε πεδίο βολής για καταστροφή.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Νεκρή Ζώνη: Στους 27 οι μετανάστες μετά από νέες αφίξεις την νύχτα - Συσκέψεις αρμοδίων στην ΚΔ

Νεκρή Ζώνη: Στους 27 οι μετανάστες μετά από νέες αφίξεις την νύχτα - Συσκέψεις αρμοδίων στην ΚΔ

Δέκα τρεις μετανάστες - μεταξύ αυτών και ασυνόδευτα παιδιά - βρίσκονται στη νεκρή ζώνη, επιπλέον των 14 που εδώ και δύο εβδομάδες, φιλοξενούνται σε σκηνές στην περιοχή μεταξύ Αγλαντζιάς και Γερίου, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό σε 27.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top