ΚΟΣΜΟΣ

Απίστευτο!Τους σκότωσε για μια μπουγάδα - Τέσσερις νεκροί και έξι τραυματίες

Απίστευτο!Τους σκότωσε για μια μπουγάδα - Τέσσερις νεκροί και έξι τραυματίες

Τον θάνατο έσπειρε ένας νοσοκόμος στην Ιταλία, ο οποίος δολοφόνησε τέσσερα άτομα και τραυμάτισε άλλα έξι, επειδή… διαφώνησε μαζί τους για το σωστό μάκρος του σκοινιού στο οποίο απλώνεται η μπουγάδα.

Ο 48χρονος Τζούλιο Μουρόλο, έπειτα από έντονο καυγά που είχε με τον αδερφό του (με τον οποίο παράλληλα είχε και χρηματικές διαφορές), άρπαξε ένα κυνηγετικό όπλο και άρχισε να τον κυνηγά.

Από τα πυρά του έπεσαν νεκροί ο αδερφός του, η κουνιάδα του, και ένας γείτονας που ήταν αστυνομικός και έκανε το λάθος να μπει  στη μέση για να αποκλιμακώσει την ένταση.

(ο 48χρονος δολοφόνος)

Στην συνέχεια ο Μούρολο αμπαρώθηκε στο σπίτι του, στο Μιάνο, προάστιο της Νάπολης, και άρχισε να πυροβολεί εναντίον περαστικών στον δρόμο. Με τις σφαίρες του δολοφόνησε έναν νεαρό ανθοπώλη, ο οποίος περνούσε ανυποψίαστος με το μηχανάκι του.

Έξι ακόμη άνθρωποι τραυματίσθηκαν. Εξ αυτών, δυο αστυνομικοί, δυο καραμπινιέροι και ένας περαστικός δεν είναι σε σοβαρή κατάσταση, ενώ ένας αστυφύλακας δίνει μάχη για να κρατηθεί στην ζωή.

Μετά από μιάμιση ώρα περίπου, ο 48χρονος νοσοκόμος παραδόθηκε. Οι αστυνομικοί τον μετέφεραν αμέσως στην φυλακή, διότι ήταν σαφές ότι υπήρχε κίνδυνος να επιχειρήσουν, οι κάτοικοι, να του επιτεθούν και να τον λιντσάρουν.

Ο ίδιος είπε στους αστυνομικούς «μην με σκοτώσετε, έκανα μια βλακεία».

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Το αδιαχώρητο σε κρεοπωλεία και υπεραγορές για τα πασχαλινά ψώνια - Αναμένεται αύξηση της κίνησης - Διστακτικοί οι καταναλωτές λόγω ακρίβειας

Καύσιμα: Με αυτές τις τιμές θα βγάλουμε τις μέρες του Πάσχα - Δείτε τα φθηνότερα και τα ακριβότερα πρατήρια Παγκύπρια

Ξεσπά πατέρας στο «T»: Απέρριψαν κατ'οικον φροντίδα σε βρέφος με SMA και μηχανική υποστήριξη - «Κινδυνεύει το παιδί και ο ΟΚΥπΥ μας αγνοεί»

Ομάδα νεαρών επιτέθηκε σε αστυνομικούς με πέτρες και μολότοφ - Συνελήφθη 25χρονος με εκρηκτικά στην κατοχή του

Kαιρός: Πότε αναμένεται πτώση της θερμοκρασίας και βροχές - Η πρόγνωση μέχρι την Δευτέρα του Πάσχα



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top