ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ελένη Θεοχάρους για Πενταμερή: «Η Τουρκία θα φύγει από την διάσκεψη αποκομίζοντας την κυριαρχική ισότητα»

Ελένη Θεοχάρους για Πενταμερή: «Η Τουρκία θα φύγει από την διάσκεψη αποκομίζοντας την κυριαρχική ισότητα»

«Η Τουρκία θα φύγει από την διάσκεψη αποκομίζοντας την κυριαρχική ισότητα», δήλωσε στο Themaonline η πρόεδρος του Κινήματος «Αλληλεγγύη» ενώ βρίσκεται στην Γενεύη για την Άτυπη Πενταμερή Διάσκεψης για το Κυπριακό πρόβλημα που βρίσκεται σε εξέλιξη.

«Η Λευκωσία δεν έχει θέσει καμμιά προϋπόθεση ούτε και κόκκινες γραμμές για την έναρξη της άτυπης πενταμερούς διάσκεψης της Γενεύης , αναμένοντας τις κινήσεις της Άγκυρας. Η Τουρκία ήλθε στην Γενεύη αφού έθεσε τις κόκκινες γραμμές της με στόχο τον απόλυτο έλεγχο του νησιού. Εκτιμούμε ότι με το πέρας της διάσκεψης, ασχέτως αν αυτή οδηγηθεί σε ναυάγιο ή σε μια χλωμή και άχρωμη δήλωση του ΓΓ του ΟΗΕ, η Τουρκία θα φύγει από την διάσκεψη αποκομίζοντας την κυριαρχική ισότητα Ήδη, θέτει ως προϋπόθεση για την έναρξη συνομιλιών, την αποδοχή ενός ίσου διεθνούς καθεστώτος ΚΔ και « ΤΔΒΚ», δήλωσε η κυρία Θεοχάρους.


Καταληκτικά η κυρία Θεοχάρους ανέφερε, «Ταυτόχρονα θα επεμβαίνει και στα όσα αφορούν την Ευρωπαϊκή Ένωση. Ήδη ελέγχει την ΑΟΖ της ΚΔ με το πολεμικό της ναυτικό χωρίς να έχει υπάρξει οιαδήποτε αντίδραση από κανένα παράγοντα».

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

«Η Κύπρος απαιτεί, οι δολοφόνοι στο σκαμνί» - Διαμαρτυρία έξω από τη Νομική Υπηρεσία για τον Θανάση Νικολάου

Επιβραδύνεται η αύξηση της τιμής του καφέ στην ΕΕ – Τι ισχύει για την Κύπρο

Κύπρια επαγγελματίας Feng Shui μιλά στο «Τ»: Τα μυστικά για την καλή ενέργεια και εκείνοι που «αναγκάστηκαν» να αλλάξουν σπίτι

Σήκωσε το Κύπελλο ο μικρός Λουκάς: Η συγκινητική ανάρτηση του πατέρα του - Δείτε εικόνες και βίντεο

Γυναικοκτονία στο Μενίδι: Τα τελευταία λόγια της 40χρονης πριν τη δολοφονήσει ο 50χρονος - Σοκάρει η ιατροδικαστική έκθεση

Λάκης Γαβαλάς: Απατεώνες με ράσα, δεν είναι μοναχοί αυτοί - Με ποινικό μητρώο ο ιερωμένος που τον έβρισε



ΠτΔ: Προανήγγειλε ενίσχυση πολιτικών για πολύτεκνους - «Θα είμαστε πάντοτε στο πλευρό σας»

ΠτΔ: Προανήγγειλε ενίσχυση πολιτικών για πολύτεκνους - «Θα είμαστε πάντοτε στο πλευρό σας»

Την ενίσχυση πολιτικών για πολύτεκνους προανήγγειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την διάρκεια ομιλίας του στη Γιορτή της Πολύτεκνης Μάνας στη Λευκωσία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top