ΚΥΠΡΟΣ: Γέμισαν τις παραλίες... Απριλιάτικα οι Κύπριοι -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΚΥΠΡΟΣ: Γέμισαν τις παραλίες... Απριλιάτικα οι Κύπριοι -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Οι πολύ υψηλές θερμοκρασίες που παρουσιάστηκαν το Σαββατοκύριακο ώθησαν αρκετό κόσμο στη δροσιά του βουνού.

Καλοκαίρι όμως... δίχως θάλασσα δεν λογίζεται καλοκαίρι και με τον υδράργυρο να ‘τρελαίνεται’ αγγίζοντας ακόμη και τους 37 βαθμούς κελσίου δεν ήταν λίγοι αυτοί που έσπευσαν για την πρώτη βουτιά.

Και ποιος να τους αδικήσει άλλωστε όταν οι υψηλές θερμοκρασίες σε συνάρτηση με τη σκόνη που κατακλύζει την ατμόσφαιρα δημιουργούν ένα... αποπνικτικό κοκτέιλ με τις παραλίες να μοιάζουν όαση.

Δεν έχουν περάσει 2-3 βδομάδες από τότε που γινόταν ο κακός χαμός για μια βόλτα στο χιονισμένο Τρόοδος και τώρα ξαφνικά... Δεκαπενταύγουστος.

Τι πάει σωστά σ’αυτή τη χώρα για να αποτελέσει εξαίρεση όμως ο καιρός;

Έλα μου ντε...

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Θέλω να ταφώ στο χώμα, σε απλό τάφο» - Η διαθήκη του Πάπα Φραγκίσκου και οι τελευταίες επιθυμίες του για την κηδεία

«Θέλω να ταφώ στο χώμα, σε απλό τάφο» - Η διαθήκη του Πάπα Φραγκίσκου και οι τελευταίες επιθυμίες του για την κηδεία

Έτοιμος για την ημέρα που θα πέθαινε ήταν από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε το βαρύ αξίωμα ήταν ο Πάπας Φραγκίσκος που είχε περιγράψει -και δημόσια- πού και πώς ήθελε να γίνει η κηδεία του, που θα γίνει μέσα στο Σαββατοκύριακο - από την Τετάρτη θα εκτεθεί σε λαϊκό προσκύνημα.

BEST OF TOTHEMAONLINE