ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Ο Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων Δρ. Αδάμος Αδάμου μιλά στο «All Radio»

Ο Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων Δρ. Αδάμος Αδάμου μιλά στο «All Radio»

Ο διαδικτυακός ραδιοσταθμός του Γυμνασίου – Λυκείου ΟΛΥΜΠΙΟΝ ALL RADIO συνεχίζει τις συνεντεύξεις με ηχηρές προσωπικότητες. Αυτή την εβδομάδα και συγκεκριμένα την Τετάρτη 7 Απριλίου, ο καλεσμένος μας ήταν ο δεύτερος τη τάξει πολίτης της Κυπριακής Δημοκρατίας, ο Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων Δρ. Αδάμος Αδάμου.

Μέσω της συνέντευξης που παραχώρησε στους μαθητές μας, επιβεβαίωσε μεταξύ άλλων τη βούλησή του να εργαστεί για αποκατάσταση του λαβωμένου κύρους και της αξιοπιστίας της Βουλής και εξιστόρησε πως από μέτριος μαθητής και εν μέσω των κακουχιών της Τουρκικής εισβολής κατάφερε να διαπρέψει στον χώρο της ιατρικής και στη συνέχεια να εμπλακεί ενεργά στην πολιτική.

Αυτά και άλλα πολλά σε μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη που παραχώρησε ο επίτιμός μας καλεσμένος στις Ζέτα Λαδοπούλου (Δ’) και Κωνσταντίνα Ευσταθίου (Δ’). Στην ηχοληψία και παραγωγή της εκπομπής ήταν ο Νικόλας Παρπούνας (Δ’). Θερμές ευχαριστίες στον Δρ. Αδάμο Αδάμου για τον πολύτιμο χρόνο που αφιέρωσε για την εν λόγω συνέντευξη.

Ευχαριστίες επίσης για τη διοργάνωση αξίζουν σε όλη την ομάδα του Ραδιοσταθμού, μαθητές και καθηγητές καθώς επίσης και στον ραδιοφωνικό παραγωγό Λούη Πατσαλίδη και τη δημοσιογράφο Μαρία Ανδρονίκου για τον όλο συντονισμό και στήριξη.

Πρόκειται για μια σημαντική πρωτοβουλία, που δεν έχει να ζηλέψει σε τίποτα από τα υπόλοιπα ραδιόφωνα. Οι μαθητές κάνουν συνεντεύξεις σε σημαντικά πρόσωπα της επικαιρότητας, τόσο της πολιτικής, όσο και της καλλιτεχνικής. Στο πλευρό των μαθητών βρίσκεται ο Λούης Πατσαλίδης και η δημοσιογράφος του Alpha, Μαρία Ανδρονίκου, οι οποίοι τους μαθαίνουν τα… μυστικά του επαγγέλματος.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία επισκέφθηκε τη Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top