Γιάννης Δημητρίου: Έγινε ο έλεγχος στα οικονομικά του ΑΠΟΕΛ – Παρουσίασε νέα στοιχεία η εταιρεία

Γιάννης Δημητρίου: Έγινε ο έλεγχος στα οικονομικά του ΑΠΟΕΛ – Παρουσίασε νέα στοιχεία η εταιρεία

Ο Γιάννης Δημητρίου με επιστολή του προς τα ΜΜΕ ενημερώνει για την επανεξέταση, επαλήθευση και επικαιροποίηση της τωρινής οικονομικής κατάστασης της εταιρείας ΑΠΟΕΛ.

Ο κ. Δημητρίου που ορίστηκε από εταιρεία και σωματείο να ελέγξει τα οικονομικά μέσω ανεξάρτητων ελεγκτών ολοκλήρωσε την έρευνα του και επιβεβαιώθηκαν τα οικονομικά. Παράλληλα όμως η εταιρεία παρουσίασε καινούργια στοιχεία οπότε θα χρειαστεί να συνεχιστεί ο έλεγχος μέχρι τέλος του μήνα, όπως σημειώνει.

Αναλυτικά ΕΔΩ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Είμαστε πανέτοιμοι να υποδεχθούμε τον ΓΓ των ΗΕ»

ΠτΔ: «Είμαστε πανέτοιμοι να υποδεχθούμε τον ΓΓ των ΗΕ»

Βρισκόμαστε ενώπιον αυτών των εξελίξεων στο Κυπριακό μετά από δικές μας ενέργειες, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι ενόψει της επίσκεψης του ΓΓ των ΗΕ, έχει συγκαλέσει σύσκεψη του Εθνικού Συμβουλίου.